Bart Baars

Bart Baars is een ervaren information security professional en privacy expert. Bart heel veel ervaring in verschillende sectoren, zoals overheid, finance, energie en telecom. Door zijn kennis op het gebied van privacy, security en de business en zijn enthousiasme kan hij een prima mix maken tussen theoretische kennis en voorbeelden uit de dagelijkse praktijk

Bart heeft veel kennis op veel gebieden binnen information security en privacy. Deze kennis heeft hij opgedaan operationeel, tactisch en strategisch niveau. Hierdoor is Bart zeer goed in staat om theorie te vertalen naar dagelijkse praktijk en mogelijkheden.

Privacy en information Security wordt steeds belangrijker voor vrijwel alle organisatie, gezien de ontwikkelingen op wet- en regelgeving en de dagelijkse bedreigingen. Daarom is de kennis die Bart doorgeeft naar zijn studenten erg relevant.

Een open mind, open discussies en het uitwisselen van ervaringen, dit zijn belangrijke factoren gedurende de opleiding. Vooral ervaringen zijn waardevol en leuk om uit te wisselen. Hiermee voorkomt Bart dat de student wordt overdonderd met informatie en deze uiteindelijk niet kan inzetten bij zijn/haar dagelijkse werkzaamheden.