Hans Boudestein

Hans Boudestein, is een operationele manager die buiten zijn opleidingswerkzaamheden als senior procesverantwoordelijke Operations, binnen de Defensie organisatie werkzaam is. Als “operationeel dier” heeft hij binnen Defensie verschillende posities bekleed, maar altijd met oog voor beschikbaarheid en continuïteit van de dienstverlening aan de primaire processen (inzet en gereed stelling) binnen defensie. Hans heeft ruim 6 jaar ervaring in het doceren van post HBO opleidingen op het gebied van Business Continuity Management completeren deze werkervaring.

Hans is ook internationaal gecertificeerd op het gebied van Business Continuity Management, Crisis management en Disaster Recovery bij zowel het Business Continuity Institute (BCI Engeland) alsook bij het Business Continuity Management Institute (BCMI Singapore)

Hans is een persoon die vanuit de operatie analytisch en pragmatisch is en gewend is aan het overbrengen van kennis en kunde op personen binnen organisaties op zowel operationeel alsook tactisch en strategisch niveau. Hij is gedreven, sociaal, vasthoudend en vakbekwaam wat mede heeft geresulteerd in zijn benoeming van BCM manager van het jaar 2008. Hans staat voor kwaliteit en kennisoverdracht, echter altijd ondersteund door aansprekende voorbeelden die dicht bij het werk en aandachtsgebied van de cursisten staan.

Hans vindt het belangrijk om het grote “overall” plaatje te schetsen, maar dit dan ook direct naar de eigen omgeving van de cursist te plotten. Tevens vindt hij het belangrijk om het beste van verschillende werelden (overheid & bedrijfsleven) te combineren en als “best practises” te delen.

Terug naar docenten overzicht