Project omschrijving

Gert Kogenhop

Gert Kogenhop heeft een achtergrond in Finance, HR, Operations, Logistiek en ICT o.a. als Regional Finance Director Northern Europe bij DELL en was werkzaam in het Verenigd Koninkrijk. Momenteel ligt zijn focus op het zo optimaal mogelijk waarborgen van de bedrijfscontinuïteit voor alle mogelijke organisaties. Hij is eigenaar van bcm+, een consultancybedrijf op het gebied van Business Continuity Management onder andere gespecialiseerd in implementatie conform de norm ISO 22301.

Gert is ontwikkelaar van de training specifiek gericht op BCMS conform ISO 22301 en zijn ervaring als coach en consultant zorgt voor een praktijkgerichte opleiding, welke verder gaat dan slechts de norminhoud. Tevens geeft hij invulling aan het programma ‘Finance voor Security en Business Continuity Professionals’, een module binnen de post-hbo opleiding Information Security Management Professional.

Zowel de opleiding met betrekking tot BCMS ISO 22301 als de Finance module zijn gericht op de praktijk. Er is altijd voldoende tijd voor discussie en kennisdeling tussen alle deelnemers. Dit open karakter leidt tot meerwaarde voor iedereen. Wanneer je écht wilt weten wat er wordt bedoelt met hetgeen wat in de norm ISO 22301 staat én wanneer je een serieuze gesprekspartner wilt zijn als het om de cijfers in uw organisatie gaat, dan zijn dit de juiste invullingen daarvan.

Enkele kwaliteiten die Gert omschrijven zijn: open, direct, gedreven, leidend, sturend, initiërend en producerend, echter met de nadruk op het ontwikkelen van de organisatie en medewerkers. Hij kent geen problemen, slechts uitdagingen. Hij beschikt over een sterk analytisch vermogen en is in staat oplossingen te vinden en te implementeren als “teamprestatie”. Elke opleiding die hij verzorgt vertaalt de theorie naar de praktijk. Dat is voor elke deelnemer de grootste winst.

Terug naar docenten overzicht