Project Description

Rob Ziere

Rob Ziere heeft 25 jaar ervaring in de Telco-industrie en heeft gewerkt in zowel lijn- en programma management. In de loop der jaren werkte hij vooral in de IT- en Security gerelateerde programma’s. Onlangs is hij begoonnen te werken als freelance trainer, auditor en adviseur voor Security, Business Continuity en IT Service Management.

Hij is een gepassioneerd docent voor ISO27001, ISO27002, NEN7510. In de loop van 2016 zal Rob gaan werken als Security Academy trainer voor (delen van) de CCSP, CISM, CISSP en CISA cursussen.

Tijdens vele jaren in de dynamische Telecommuncatie bedrijfstak heeft Rob heel wat relevante ervaring opgedaan en verzamelde hij vele “lessons learned”. Die zijn zeer nuttig voor mensen die starten op het gebied van Security en Business Continuity. Hoe zie je de valkuilen en hoe voorkom je dat je erin valt. Hoe overtuig je je management en hoe houd je ze betrokken? Hoe laat je een organisatie stappen in de juiste richting maken? Het is Rob’s passie dat met u te delen.

Rob wil altijd weten wat U wilt bereiken tijdens zijn trainingen en zal proberen om u net dat beetje extra mee te te geven dat maakt u deze cursus verlaat met echt nieuwe inspiratie en een hoofd vol plannen.

Terug naar docenten overzicht
Rob Ziere