Project omschrijving

Rob Ziere

Rob Ziere heeft ruim 25 jaar ervaring in de Telecommunicatie industrie en heeft gewerkt in zowel lijnmanagement, programma management en staffuncties. In de loop der jaren werkte hij vooral in de IT- en Security gerelateerde programma’s. In 2016 is hij begonnen als freelance trainer, auditor en adviseur voor Security, Business Continuity en IT Service Management.

Hij is een gepassioneerd docent voor ISO27001, ISO27002, NEN7510. Sinds 2016 werkt Rob ook als trainer bij de Security Academy, voor CISM, delen van CISSP en de ISO 27001 Foundation cursussen.

Tijdens de jaren in de Telecommunicatie branche en inmiddels ook de nodige jaren als freelancer heeft Rob veel relevante ervaring opgedaan en verzamelde hij vele “lessons learned”. Die zijn zeer nuttig voor mensen die starten op het gebied van Security. Hoe overtuig je je management om te investeren in informatiebeveiliging en hoe houd je ze betrokken? Hoe laat je een organisatie stappen in de juiste richting maken? Hoe zie je de valkuilen en hoe voorkom je dat je erin valt?

Rob heeft er veel plezier in om dat met u te delen. Rob wil altijd graag weten wat U wilt bereiken tijdens zijn trainingen. Hij zal proberen om u dat beetje extra mee te geven dat maakt u deze cursus verlaat met een hoofd vol plannen én een boel nieuwe inspiratie.

Terug naar docenten overzicht