Laden Evenementen

Beleef het veelzijdigste evenement op het gebied van cybersecurity, IT security en informatiebeveiliging

Wist u dat er onbenutte kansen zijn om de juiste cybersecurity professionals te werven? En dat er verschillende carrièrepaden bestaan voor alternatieve bronnen van talent?

Tijdens het Cyber Security Recruitment Seminar op 23 maart op de HSD-Campus krijgt u inzichten in het vervuld krijgen van cybersecurityfuncties, functieprofielen en -eisen, carrièrepaden naar en in het cybersecuritywerkveld en het behouden van cybersecuritytalenten. Dit en meer praktische handvatten worden tijdens het seminar aan u aangeboden.

Uit analyses blijkt dat organisaties cybersecurityfuncties lastig vervuld krijgen, talent wordt misgelopen en het vakgebied ‘onaantrekkelijk’ blijft. Ook zijn er verschillende nieuwe trends en ontwikkelingen die invloed hebben op de gewenste (functie)profielen van de toekomst. Het tekort aan cybersecuritytalent lijkt aan te houden, dus hoe ontwikkelen we onze huidige professionals, hoe behouden we ze en wie kunnen we omscholen naar dit vakgebied?

Programma
Tijdens het seminar krijgt u inzicht in:

  • Het cybersecuritywerkveld: schets van de verschillende rollen/functies
  • Beroepsprofielen cybersecurity en carrièrepaden
  • Trends en ontwikkelingen in onderwijs- en arbeidsmarkt
  • Competenties voor rollen
  • Relevante opleidingen, trainingen en certificeringen
  • Alternatieve bronnen van talent om eigen functies ingevuld te krijgen

Verdere details over het programma en sprekers worden naar aanloop van het evenement bekend gemaakt.

Aanmelden

 

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Let op: na aanmelding houden we qua catering rekening met u. Dus mocht u onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, wilt u dit dan doorgeven via: [email protected].