Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

De Security Academy organiseert in samenwerking met TNO een bijzondere 10e Unlocked sessie: Security Academy Unlocked Darkweb.

Come over to the dark side: unravelling criminal activities on the DarkWeb

Criminele innovaties leunen steeds vaker op anonimiseringstechnologiën. Van PGP-telefoons voor onderlinge communicatie, tot het TOR-netwerk voor het handelen in illegale goederen. Deze innovaties bieden enerzijds kansen, maar vormen anderzijds ook een bedreiging voor politiediensten wereldwijd.

Zogeheten dark markets, een ontmoetingsplek op het dark web waar online en anoniem wordt gehandeld in diverse goederen en diensten, is er daar een van. Een dark market illustreert hoe het samenspel van zowel technische, als sociale aspecten online anonieme handel in wapens, drugs en cybercrime-gereedschap, zoals DDoS-aanvallen, mogelijk maakt. In samenwerking met INTERPOL, stelt TNO politiepartners in binnen- en buitenland, in staat zicht en grip op deze nieuwe vorm van criminaliteit te krijgen.

Tijdens de Unlocked sessie presenteren wij samen met TNO onze nieuwste inzichten in innovatieve criminele verdienmodellen. Daarnaast identificeren we, gebruikmakend van grootschalige data-analyse, nieuwe trends en patronen in criminele handelingen op het DarkWeb.

 

Security Academy Unlocked Darkweb

Op dit moment hebben we geen plaatsen meer beschikbaar voor de Security Academy Unlocked Darkweb sessie.
Wilt u meer weten over het Darkweb, dan nodigen we u graag uit om u aan te melden voor de Dark Web Foundation cursus die start op 3 september.

 


 

Programma

18.00  Inloop met broodjesbuffet
18:30  Opening door Security Academy, Rick Strijbos
18.35   Sessie door TNO
20.00  Borrel, netwerken
21.00  Einde

 

VOL

 


 

Aanmelden is gratis. Het maximum aantal deelnemers is 100 dus vol is vol!
Alle velden in het aanmeldformulier betreffende betaling, bijvoorbeeld ‘inkoopnummer’, kunnen leeg gelaten worden.

De Security Academy behoudt zich het recht om het maximaal aantal deelnemers per organisatie te bepalen.