Laden Evenementen

Security Academy Unlocked – Kantoor SIDN

Veilig berichtenverkeer met PostNL en SIDN
31 mei 2023 | 18:00 – 21:30 | Gratis | Arnhem

Op woensdagavond 31 mei organiseren we weer een leuke editie van Security Academy Unlocked in samenwerking met PostNL en SIDN.

Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN) is verantwoordelijk voor het beheer en de registratie van alle .nl-domeinnamen. Ze zorgen ervoor dat het register met .nl-domeinnamen correct en up-to-date is en dat de domeinnamen op een veilige en stabiele manier kunnen worden gebruikt. Daarnaast zet SIDN zich in voor een veilig en betrouwbaar internet door onder andere het opsporen van logo en merknaammisbruik, het stimuleren van DNSSEC en mailverkeer met SPF, DKIM en DMARC. PostNL houdt zich continu bezig met het versturen van offline berichten (ook wel brieven genoemd). Voor hun eigen online berichtenverkeer moeten natuurlijk de nodige veiligheidsmaatregelen in acht genomen worden.

SIDN lab’s Research engineer Thymen Wabeke vertelt over het project ‘RegCheck’, een systeem dat interpreteerbare risicoscores toekent aan nieuwe domeinnaamregistraties. Tijdens deze presentatie komt niet alleen de achterliggende techniek, maar ook de evaluatie van een dergelijk systeem en de verschillende beleidsvraagstukken die het oproept aan bod. Vervolgens vertelt Koen Wackers over de implementatie van e-mailbeveiliging. We zijn op bezoek bij het SIDN-kantoor in Arnhem.

Programma

 
18:00 Inloop met een lekkere maaltijd
18:30 Opening door Security Academy, Rick Strijbos
18:35 Welkom bij SIDN, door Michiel Henneke
18:45 Automatische risicobeoordeling van .nl-registraties met RegCheck door Thymen Wabeke, SIDN labs
19:20 Implementatie e-mailbeveiliging, door Koen Wackers
20:00 Borrel en netwerken
21:00/ 21:30 Einde

 

Let op: Bij de aanvang van deze Unlocked wordt er om identificatie gevraagd, vergeet dus niet een geldig identificatiebewijs mee te nemen.

OV-Reisinformatie:

Deze locatie is het best bereikbaar met de auto.

Wil je toch met openbaar vervoer komen? We zullen vanaf station Arnhem Centraal vervoer regelen naar SIDN rond 17.45 uur. Wil je ons per omgaande een bericht sturen als je met de trein komt?

Locatie Unlocked: SIDN

Meander 501
6825 MD Arnhem

Parkeren:

U kunt op het terrein van SIDN parkeren.