Laden Evenementen

6 april 2023 | 14:00 – 16:00 | Gratis | Online

Voor wie
– U houdt zich bezig met implementatie van ISO27001/NEN7510/BIO-norm
– U wilt beter zicht krijgen op de implementatie van de controls & maatregelen
– U streeft naar betere samenwerking met de 1e lijn
– U ziet het liefst dat de 1e lijn zélf de volwassenheid van de implementatie kan meten en rapporteren

Inleiding
Tijdens dit webinar maakt u kennis met de Meetbare Maatregel Aanpak, de MMA. U leert over een nieuwe manier om controls om te zetten naar informatiebeveiligingsmaatregelen, wat leidt tot een effectieve, meetbare en passende beveiliging.

Doelgroep
Dit webinar is bedoeld voor degene die bezig zijn met het implementeren van beveiliginsnormen zoals de ISO27001/2, NEN7510 of BIO.

Voorkennis
Voor dit Webinar is enige kennis van de controls uit de diverse normen handig. Hiernaast is het ook belangrijk dat er ervaring is met de  communicatie tussen 1e lijn en werkvloer.

Cursusmateriaal
Na afloop van het webinar krijgt u de beschikking over de presentatieslides.

Docent(en)

Andre Beerten:
André is een zeer ervaren ambachtelijke aanpakker. Hij is geen man van theoretische modellen en wollige teksten, maar van praktische methoden en persoonlijke inzet. Hij heeft een geheel eigen aanpak ontwikkeld die hij met succes toepast: de MMA.

Johan Bakker:
Johan Bakker is al meer dan 20 jaar werkzaam in het Information Security en Business Continuity vakgebied, als consultant, beleidsadviseur en tot 2012 als CISO van KPN. Sinds 2012 is Johan actief als zelfstandig consultant al meer dan 10 jaar docent (CISSP/ISME) bij de Security Academy.