Security Academy Nieuws

Nieuws over de Security Academy en blogs van docenten over het vakgebied Cyber Security en Governance

Masterclass Security – Business Alignment 2.0

12 februari 2016

Met groot succes is er in 2015 een Masterclass Security – Business Alignment georganiseerd door Nyenrode Business Universiteit. De Masterclass is ontstaan uit een samenwerking tussen de AutomatiseringGids, Nyenrode Business Universiteit en de Security Academy. In september 2016 gaat deze Masterclass Security weer van start.

De doelstelling van de masterclass is om in een kort tijdsbestek kennis te nemen van de laatste en belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van Security. In een collegereeks van zes colleges worden in een zestal modules de volgende vragen behandeld: Hoe faciliteer ik als algemeen manager dit totale beveiligingsproces optimaal? Hoe voorkom ik dat het botst met mijn business belangen? Hoe pak ik business Continuity Management (BCM) aan in mijn organisatie? Wat is de relatie tussen privacy en security? En als het dan fout gaat, is mijn crisismanagement wel goed op orden en hoe weet ik dat zeker? De zes modules waarin de bovenstaande vragen worden behandeld zijn:

High level view op Cyber Security & Business alignment
Informatiebeveiliging organiseren en succesvol besturen
Business Continuity Management: waarde creëren, waarde behouden
‘When the shit hits the fan!’ Crisismanagement op corporate niveau
Compliance, regulations and legal: de voetangels en klemmen van de komende Europese Privacy-verandering
Het perspectief van de hacker

De Masterclass Security is geschikt voor: hoger management, directieleden, CxO’s, business managers en overige geïnteresseerden, die niet zozeer in depth willen en hoeven gaan op security vlak, maar wel hun verantwoordelijkheid willen en kunnen nemen in het belang van de continuïteit van hun organisatie.

Voor meer informatie en exacte data van de verschillende colleges verwijzen wij u graag naar de website van Nyenrode.

Uw Internet Explorer versie is verouderd.

Deze website kan niet met deze browser worden bekeken!

Upgrade uw browser naar de laatste versie van Internet Explorer 8 of installeer een andere browser, zoals Firefox of Google Chrome.