Certificeringen

Hoe gaat het in zijn werk?

De Security Academy biedt internationaal gecertificeerde opleidingen aan van SECO-Institute, ISC2 en ISACA. Daarnaast maken wij onze eigen gespecialiseerde cursussen.

 

SECO-Institute opleidingen en examens

Het SECO-Institute certificeringsprogramma bestaat uit 7 verschillende certificeringstracks die opleiden tot een specifieke functie. Elk van de 7 certificeringstracks bestaan uit vier levels, respectievelijk: Foundation Level, Practitioner Level en Expert Level. Het hoogste level is het Certified Officer level. Ieder certificeringslevel heeft een onafhankelijk examen en certificeringstitel/ digitale badge.

SECO-Institute biedt haar examens online aan, meer informatie hierover is te vinden op onze examenpagina

Cyber Security & Governance Certification program overzicht

De SECO-Institute Practitioner en Expert examens zitten inbegrepen in de cursusprijs en zijn onderdeel van de opleiding bij de Security Academy. De SECO-Institute Foundation examens zijn NIET inbegrepen in de cursusprijs en wordt afgenomen door SECO-Institute. U dient zich hiervoor apart te registreren via de website van SECO-Institute.

 

Wanneer u uw examen succesvol heeft afgelegd, kunt u uw certificeringstitel en/ of digitale badge bij het SECO-Institute aanvragen. Na het behalen van uw examen krijgt u van SECO-Institute instructies hoe u uw titel en digitale badge kunt aanvragen.


ISC2 en ISACA-opleidingen en examens

De ISC2 (CISSP, CCSP) en ISACA (CISM, CISA, CRISC) examens zitten NIET inbegrepen in de cursusprijs. U moet uw zelfstandig voor deze examens registeren op de website van ISC2 of ISACA.


Security Academy specialisatiecursussen

De Security Academy specialisatiecursussen zijn cursussen die door de Security Academy zelf zijn ontwikkeld. Enkele van deze cursussen bevatten ook examens. Deze examens zitten altijd bij de cursusprijs inbegrepen, u hoeft zich hiervoor dus niet apart in te schrijven.

 

Meer informatie

We kunnen ons voorstellen dat u in het woud van opleidingen, certificeringen en titels van de diverse aanbieders het overzicht kwijtraakt. Wij helpen u graag een en ander te verduidelijken. Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet en neem contact met ons op op nummer: 0348-408061 of stuur een mail via ons contactfomulier.

Praktische informatie

SECO-Institute

  • Foundation examens zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen
  • Practitioner and Expert examens zijn wel bij de cursusprijs inbegrepen
  • Éen jaar certificeringstitel en digitale badge zijn inbegrepen in de cursusprijs

 

ISC2 en ISACA

  • Examens zitten niet inbegrepen in de cursusprijs
  • Registreer voor het examen via de ISC2 of ISACA website

Security Academy cursussen

  • Examens zijn altijd inbegrepen in de cursusprijs
  • U hoeft zich niet apart voor het examen in te schrijven

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Anderen bekeken ook

Uw Internet Explorer versie is verouderd.

Deze website kan niet met deze browser worden bekeken!

Upgrade uw browser naar de laatste versie van Internet Explorer 8 of installeer een andere browser, zoals Firefox of Google Chrome.