Geert Vandenbranden

Information Security, Risk en Business Continuity Management

Geert Vandenbranden

Geert Vandenbranden heeft uitgebreid ervaring in de ICT (23 jaar), Information Security (18 jaar) en Business Continuity (14 jaar), op zowel strategisch, tactisch als technisch niveau. Terug in '93, begon hij als ICT Analyst, distributed services architect en middleware release manager binnen een grote bank. Toen hij begon te werken voor een grote system integrator, nam hij de rol van de netbeheerder en Windows security specialist aan. Na een succesvolle Y2K transitie, gekapitaliseerd op zijn ervaring met Windows en veiligheid van het netwerk, begon Geert te werken als Security Engineer en Consultant. Wat snel evolueerde naar Information Security Consultancy, het verstrekken van informatie Security Management & Governance, Business continuity en risicomanagement Services.

 

Geert is ook een actief lid van de Belgische NB in ​​ISO JTC1 / SC27, het verder ontwikkelen van toonaangevende normen en zijn eigen expertise in informatie risico- en security management.

 

Vanwege zijn uitgebreide en brede ervaring binnen de verschillende niveaus van de organisatie, is hij in staat om nuttige steun en uitleg te geven aan verschillende doelgroepen. Geert biedt trainingen binnen Information security auditing en practitioner tracks, waar naast hij les geeft in relevante certificering tracks (CISSP, CISSM, CISA)

 

Vanwege zijn brede ervaring, is Geert in staat om elk Informatiebeveiliging-onderwerp in relevante informatie te vertalen en begeleiding te bieden naar elke zakelijke functie en rol. Hierdoor kan hij de vakken die hij geeft, nuttig en relevant maken voor zijn leerlingen, ongeacht hun achtergrond of vaardigheidsniveau.

 


bij het geven van een cursus, vind Geert het belangrijk om relevant te zijn voor, en inzicht te verschaffen in het onderwerp en studiemateriaal.

 

Uw Internet Explorer versie is verouderd.

Deze website kan niet met deze browser worden bekeken!

Upgrade uw browser naar de laatste versie van Internet Explorer 8 of installeer een andere browser, zoals Firefox of Google Chrome.