Gerard van den Berg

Leugenacademie | CIE QPP

Gerard van den Berg

Tijdens de trainingen die Gerard bij de Security Academy geeft, brengt hij de te leren stof op een natuurlijke en professionele manier over. Tegelijkertijd weet hij dit zo te doen, dat theorie en praktijk op een vloeiende manier door elkaar heen lopen. Door zijn jarenlange ervaring in het lesgeven is dit voor hem een tweede natuur geworden. Zijn enthousiasme voor de materie brengt hij over op zijn deelnemers waardoor deze de stof nog makkelijker oppakken.

 

Gerard geeft inmiddels meer dan 25 jaar les. Al op jonge leeftijd werd hij duikinstructeur, EHBO instructeur, schietinstructeur en schreef hij zelf lesprogramma’s. Na zijn studies psychologie en communicatie heeft hij jarenlang mensen getraind in ondernemersvaardigheden, verkooptechnieken en in het onderhoud plegen aan specifieke onderwater apparatuur. Voordat hij zijn 2e eigen trainingsbureau startte heeft hij sales-, communicatie- en management trainingen gegeven bij het gerenommeerde trainingsinstituut Kenneth Smit. Gerard is Certified Interrogation Expert en Qualified Predictive Profiler. Ook de kennis die hij bij deze opleidingen heeft opgedaan, draagt hij graag over tijdens zijn trainingen.

 

Gerard heeft geeft sinds 2010 trainingen op het gebied van waarheidsvinding en menselijk gedrag. Hij doet dit vanuit zijn eigen bureau De Leugenacademie met vestigingen in Nederland en België. Naast dit bureau is hij tevens eigenaar van een particulier recherche bureau, doet hij zelf ook regelmatig internationale onderzoeken en verhoren. Hierdoor weet hij precies wat er in de praktijk wel en niet werkt. Door zijn jarenlange ervaring in het veld, kan hij de theorie vertalen naar de praktijk van de deelnemer. Daardoor gaat het voor de deelnemer direct leven en het geleerde is reeds de volgende dag toepasbaar. De visie van Gerard is dat je veel meer kunt waarnemen dan je denkt. Hij bewijst je dit graag in zijn trainingen.

 

Uw Internet Explorer versie is verouderd.

Deze website kan niet met deze browser worden bekeken!

Upgrade uw browser naar de laatste versie van Internet Explorer 8 of installeer een andere browser, zoals Firefox of Google Chrome.