Rob van der Staaij

IT-Security, Identity & Access Management | CISSP CISM CISA CRISC CEH CPT

Rob van der Staaij

Dr. Rob van der Staaij is adviseur in cybersecurity en identity & access management en verwante onderwerpen zoals risicomanagement, compliance en privacy. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring opgedaan in tal van organisaties en sectoren. Rob is ook verbonden als docent cybercrime en cybersecurity aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast is hij manager identity & access management bij een educatieve uitgeverij. Hij geeft presentaties op internationale conferenties en hij heeft tientallen artikelen en diverse boeken gepubliceerd.

 

Rob is analytisch en heeft een brede kennis van informatiebeveiliging. Hij vindt het een uitdaging om complexe onderwerpen in duidelijke en eenvoudige taal uit te leggen. Rob geeft training in de volgende onderwerpen aan de Security Academy:

  • CISSP
  • CISM
  • CRISC
  • ISMP
  • NSP

In de huidige wereld, waar alles en iedereen digitaal met elkaar is verbonden, is cybersecurity van het allergrootste belang. Mensen en organisaties moeten in staat zijn om zichzelf te beschermen tegen het groeiende aantal cybercriminelen van wie de tactieken en technieken steeds verfijnder worden. De kennis die Rob (en de Security Academy) overdraagt, is precies wat organisaties nodig hebben om zich te wapenen tegen cybercrime.

 

Rob heeft een gestructureerde persoonlijkheid en dit komt tot uiting in zijn trainingen. Hij houdt ervan om op tijd te beginnen (ook na de pauzes) en hij verwacht dat de cursisten hun aandacht richten op hem en de inhoud van de training. Hij stimuleert interactie en discussie en hij waardeert het wanneer studenten hieraan op actieve wijze deelnemen.

 

Tevens is Rob hoofdontwikkelaar van het IT-Security Certification track van SECO-Institute.

 

Uw Internet Explorer versie is verouderd.

Deze website kan niet met deze browser worden bekeken!

Upgrade uw browser naar de laatste versie van Internet Explorer 8 of installeer een andere browser, zoals Firefox of Google Chrome.