Ethical Hacking Expert

Behaal de ethical hacking certificering S-EHE, vervolg op S-EHP en CEH

Onderdeel van het SECO-Institute S-CEHL certificeringsprogramma

Inleiding

Deze cursus wordt op dit moment ontwikkeld en start op 7 mei 2018 als vervolgstap op de CEH en S-EHP certificeringen. Tijdens de cursus leert u op een zeer hoog niveau ethisch hacken. Klik op de knop onderaan deze pagina als u alvast een plek wilt reserveren.

 

Download onze Ethical Hacking Track Brochure om een compleet overzicht te hebben van deze opleiding en onze trainers!

 

Doelgroep

Deze cursus is uitermate geschikt voor personen die reeds in hun dagelijks werk bedrijfssystemen moeten testen op- en beschermen tegen kwetsbaarheden en lekken.

 

Voorkennis

De Ethical Hacking Expert is een senior-level opleiding. Een S-EHP, CEH certificaat of vergelijkbaar is aanbevolen voor u deelneemt aan deze opleiding.

 

Cursusmateriaal, examen en certificering

Ethical Hacking Expert level

De Ethical Hacking Expert opleiding is onderdeel van het SECO-Institute Cyber Security & Governance Certification program. U ontvangt bij aanvang van de cursus het officiële cursusmateriaal. De Ethical Hacking Expert opleiding is het derde level uit het Cyber Security & Certification program. Na het behalen van de Expert titel (S-EHE) kunt u de S-CEHL titel aanvragen wanneer u over genoeg werkervaring beschikt.

 

Het officiële SECO-Institute examen wordt online afgenomen en bestaat uit multiple choice vragen, open vragen en casussen. Het examen zit inbegrepen bij de opleiding en hier vindt u meer informatie over hoe dit in zijn werk gaat. Na succesvolle afronding van de opleiding en het examen ontvangt u het certificaat "Ethical Hacking Expert" van het SECO-Institute en kunt u uw S-EHE titel en digitale badge aanvragen.

Bij de cursus zit het volgende inbegrepen:

  • Het SECO-Institute officiële cursusmateriaal 
  • Het SECO-Institute Ethical Hacking Expert examen
  • Één jaar SECO-Institute S-EHE titel en digital badge registratie (actie loopt tot 31 december 2017) (meer informatie). 
  • Catering

Prijs

De cursusprijs bedraagt €6450,− exclusief BTW.

 

Reserveer vrijblijvend uw plek
Opleiding start: 7 mei 2018

Omdat wij onze opleidingen graag zo up-to-date mogelijk houden is het bij deze opleiding helaas nog niet mogelijk om de overige data in te plannen. Wel kunt u alvast vrijblijvend een plek reserveren zodat u hiervan verzekerd bent en op te hoogte blijft van de voortgang. Zodra het programma bekend is en/of de inschrijvingen open worden gezet nemen wij contact met uw op om uw reservering definitief te maken. Reserveren kan via onderstaande knop. 

 

Ethical Hacking Expert opleiding
start datum: 7 mei 2018
  Reserveer een plek

 

 

 

Praktische informatie

  • Cursusduur: 10 lesdagen
  • Per week één lesdag zodat u voldoende tijd heeft de stof eigen te maken
  • Het officiële SECO-Institute cursusmateriaal wordt via de Online Student Portal aangeboden
  • Onderdeel van de Ethical Hacking certification track van het SECO-Institute
  • U krijgt een kortingsbon waarmee u of een collega 10% korting krijgt op vervolgcursussen

Cursus informatie

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Anderen bekeken ook

Uw Internet Explorer versie is verouderd.

Deze website kan niet met deze browser worden bekeken!

Upgrade uw browser naar de laatste versie van Internet Explorer 8 of installeer een andere browser, zoals Firefox of Google Chrome.