Ethical Hacking Practitioner

Leer in 5 dagen diepgaand ethisch hacken en behaal de S-EHP titel

Onderdeel van het SECO-Institute S-CEHL certificeringsprogramma

Er is nog plaats

Inleiding

In deze cursus leert u op een hoog niveau ethisch hacken. U verlaat het basisniveau van het bedienen van de bekende hacking tools. U leert verschillende technieken die hackers in de dagelijkse praktijk toepassen. Zaken zoals het schrijven van exploits, uitlezen en analyseren van logbestanden en het zoeken naar kwetsbaarheden komen uitgebreid aan de orde.

 

Anders dan bij bekende internationale ethical hacking opleidingen krijgt u in deze opleiding niet alleen inzicht in hoe een hacker te werk gaat, maar leert u ook daadwerkelijk zelf hoe u ethisch kunt hacken.
Ethisch hacken leer je door het te doen. In vijf dagen wordt theorie en praktijk gecombineerd in een unieke lesopzet. Door de vele praktijkoefeningen krijgt u snel de manier van denken onder de knie die (ethical) hackers toepassen in hun dagelijkse werkzaamheden. 

 

Download onze Ethical Hacking Track Brochure om een compleet overzicht te hebben van deze opleiding, onze trainers en de vervolgopleiding!

 

Doelgroep

Deze cursus is uitermate geschikt voor personen die in hun dagelijks werk te maken krijgen met cybercrime en die de bedrijfssystemen moeten testen op- en beschermen tegen kwetsbaarheden en lekken.

 

Voorkennis

Basiskennis van ethisch hacken wordt aangeraden. Beschikt u hier nog niet over, dan raden wij aan de Ethical Hacking Foundation opleiding te volgen voorafgaand aan deze opleiding. Twijfelt u over uw kennis? Wanneer u antwoord weet te geven op de vragen in het voorbeeldexamen beschikt u over voldoende voorkennis. 

 

Cursusmateriaal, examen en certificering

Ethical Hacking Practitioner level

De Ethical Hacking Practitioner opleiding is onderdeel van het SECO-Institute Cyber Security & Governance Certification program. U ontvangt bij aanvang van de cursus het officiële cursusmateriaal. De Ethical Hacking Practitioner opleiding is het tweede level uit het Cyber Security & Certification program. De vervolgopleiding is de Ethical Hacking Expert opleiding.

 

Het officiële SECO-Institute examen wordt in de les en online afgenomen en bestaat uit een theoretisch examen en een challenge. Het wordt online afgenomen en bestaat uit multiple choice vragen, open vragen en casussen. Het examen zit inbegrepen bij de opleiding en hier vindt u meer informatie over hoe dit in zijn werk gaat. De Challenge wordt tijdens de les afgenomen. Na succesvolle afronding van de examens ontvangt u het certificaat "Ethical Hacking Practitioner" van het SECO-Institute en kunt u uw S-EHP titel en digitale badge aanvragen.

Bij de cursus zit het volgende inbegrepen:

 • Het SECO-Institute officiële cursusmateriaal 
 • Het SECO-Institute Ethical Hacking Practitioner examen (meer informatie)
 • Één jaar SECO-Institute S-EHP titel en digital badge registratie (actie loopt tot 31 december 2017) (meer informatie). 
 • Catering

Prijs

De cursusprijs bedraagt €3.450,− exclusief BTW. LET OP, wanneer u in 2017 een cursus boekt met de startdatum in 2018, maakt u nog gebruik van onze oude tarieven (namelijk €3.250,− exclusief BTW).

 

Combinatievoordeel: Wanneer u deze opleiding in combinatie met de vooropleiding Ethical Hacking Foundation boekt, ontvangt u 10% korting op het totaalbedrag! Wilt u van deze korting gebruik maken, voer dan de volgende code in bij het kortingsveld: "AR-Combi"

Praktische informatie

 • Cursusduur: 5 lesdagen
 • Het officiële SECO-Institute cursusmateriaal wordt via de Online Student Portal aangeboden.
 • Het officiële SECO-Institute examen zit inbegrepen bij de cursus
 • Studiebelasting: 55 uur, als volgt opgebouwd
  Contacturen: 35 uur (vijf dagen van acht uur, minus pauzes)
  Zelfstudie: 20 uur verspreid over de gehele cursus (uitgaande van 4 uur per week)
 • Onderdeel van de Ethical Hacking certification track van het SECO-Institute

Data

 • Nederland, Woerden, Ethical Hacking Practitioner - Data Editie 1
  26 maart 2018Nederland, Woerden€3450 Exclusief BTWEr is nog plaats
  inschrijven

  maart: 26

  april: 03, 09, 16,

  Laatste dag: 23 april 2018

 • Cursus informatie

  8,24.1

  Ethical Hacking Practitioner

  Score is gebaseerd op waarderingen van 9 cursisten

  4.150

  €3450 Exclusief BTW

  5 cursusdagen

  Er is nog plaats

  Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

  Anderen bekeken ook

  Uw Internet Explorer versie is verouderd.

  Deze website kan niet met deze browser worden bekeken!

  Upgrade uw browser naar de laatste versie van Internet Explorer 8 of installeer een andere browser, zoals Firefox of Google Chrome.