Al onze trainingen kunt u ook in company door ons laten verzorgen. Wilt u een opleiding op maat hebben? Ook dat is geen probleem. Wij kunnen snel en goed voor u een opleiding op maat samenstellen. Dit kunnen wij goed, omdat wij over een eigen cursus-ontwikkelcentrum beschikken. Het cursusmateriaal is modulair opgebouwd en bestaat inmiddels uit meer dan 120 lesmodules. U kunt samen met ons bekijken welke modules aansluiten bij uw behoefte en wat de gewenste duur en planning is. In een intakegesprek met de hoofddocent zal de verdere detaillering plaatsvinden van welke onderwerpen met welke diepgang en vanuit welke invalshoek benaderd zullen worden.

Doelgroep

In veel van onze open inschrijvingen zitten vaak mensen met meerdere achtergronden in één cursusgroep bij elkaar. Dit geeft leuke interactie en bevordert het leren van elkaar. Bij in company opleidingen wordt vaak voor een aanpak gekozen die specifiek gericht is op de aspecten die spelen binnen de eigen organisatie. Bijvoorbeeld gezien vanuit de invalshoek van:

  • Hoger Management
  • Middle management
  • Projectleiders
  • Consultants
  • Gebruiker
  • Specialisten

Train the trainer

Wanneer een organisatie veel mensen wil opleiden kan ook gekozen worden voor een aanpak waarbij wij interne kandidaten opleiden tot trainer voor de specifieke training. Veelal wordt deze aanpak ingezet voor het trainen van de gebruikersorganisatie, bijvoorbeeld ten aanzien van Security awareness of Privacy awareness. In een paar dagen wordt de hiervoor benodigde vakinhoud overgedragen aan de beoogde trainers. Tijdens een afsluitende sessie wordt ten slotte ingegaan op didactische vaardigheden, leerdoelen, werkvormen, leerstijlen en presentatievaardigheden.

Cursusdata & groepsgrootte

Veelal adviseren wij een groepsgrootte te hanteren van maximaal 12 personen. Hierdoor is er voldoende ruimte voor discussie en het stellen van vragen. Bij cursussen die meer dan drie dagen duren bevelen wij aan om qua planning één vaste dag per week te kiezen en de cursus te verspreiden over een aantal weken. Hierdoor wordt een beter leerrendement bereikt en blijft er in de rest van die week tijd over voor de werkzaamheden van de deelnemers. De exacte planning wordt altijd in overleg met u opgesteld.

Locatie

Afhankelijk van de situatie en uw wensen kunnen wij de opleiding op uw locatie laten plaatsvinden, op onze locatie of  “ergens in het veld”. Iedere locatie heeft zo zijn voordelen. De uiteindelijke doelen van de opleiding (kennisopbouw, training van vaardigheden, creëren van awareness, teambuildingaspecten, etc.) kunnen ondersteund worden door het kiezen van de juiste locatie. Wij adviseren u graag op basis van onze ervaring.

Wilt u meer informatie over onze InCompany en maatwerkmogelijkheden, neem dan contact op met Rick Strijbos op 0348-408061 of stuur een mail  

 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Anderen bekeken ook

Uw Internet Explorer versie is verouderd.

Deze website kan niet met deze browser worden bekeken!

Upgrade uw browser naar de laatste versie van Internet Explorer 8 of installeer een andere browser, zoals Firefox of Google Chrome.