Het Security Academy team

Het Security Academy team in Nederland

Founders

Hans de Vries           Vincent Jentjens
Hans de Vries
Founder Security Academy
CTO SECO-Institute
  Vincent Jentjens
Founder Security Academy
Chairman SECO-Institute


  

 

 

 
Hans en Vincent hebben in 2007 de Security Academy opgericht. Per 2016 zijn ze teruggetreden als directeuren van de Security Academy Nederland. Hans is directeur van het SECO-Institute Courseware Center en is verantwoordelijk voor de cursusontwikkeling van het Cyber Security & Governance certification program. Vincent is Chairman van het SECO-Insitute en is verantwoordelijk voor de internationale uitrol van het Cyber Security & Governance certification program via onafhankelijke opleidingspartners. 

Security Academy Nederland

Rick Strijbos
Rick Strijbos
Directeur Nederland

 

 

 

 

 

 

Als Directeur van de Security Academy Nederland is Rick verantwoordelijk voor de aansturing van de back-office en het onderhouden van contacten met opdrachtgevers en partners.

Brenda Hofland           Walter Boer           Djoeke Schuller           Talitha Slootman  
Brenda Hofland
Cursuscoördinatie
  Walter Boer
Beheer Student Portal 
  Djoeke Schuller
Courseware Center 
  Talitha Slootman
Gastvrouw & Catering 
 

 

 

 

 

 

 

Brenda en Walter zijn binnen de Security Academy het aanspreekpunt voor de studenten, Djoeke voor de docenten. Brenda draagt zorg voor de planningen, coördinatie van studenten en afhandeling van vragen. Walter is verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de Student Portal en de eindredactie van cursuscontent. Djoeke is verantwoordelijke voor het aansturen van de docenten en cursusontwikkelaars. Talitha Slootman is gastvrouw van de Security Academy en zij verzorgt dagelijks de catering.

Giel van Kuijk           Kenneth Smit
Giel van Kuijk
Marketing & Communicatie
  Kenneth Smit
Techniek & Ondersteuning

 

 

 

 

 

 

Giel vormt onze marketing & communicatie afdeling. Hij is naast marketing en communicatie ook verantwoordelijk voor alle grafische online en offline uitingen van de Security Academy. Kenneth is verantwoordelijk voor de techniek en ondersteunt waar mogelijk zijn collega's.

Uw Internet Explorer versie is verouderd.

Deze website kan niet met deze browser worden bekeken!

Upgrade uw browser naar de laatste versie van Internet Explorer 8 of installeer een andere browser, zoals Firefox of Google Chrome.