Het Security Academy team

Het Security Academy team in Nederland

Founders

Hans de Vries           Vincent Jentjens
Hans de Vries
Founder Security Academy
CTO SECO-Institute
  Vincent Jentjens
Founder Security Academy
Chairman SECO-Institute


  

 

 

 
Hans en Vincent hebben in 2007 de Security Academy opgericht. Per 2016 zijn ze teruggetreden als directeuren van de Security Academy Nederland. Hans is directeur van het SECO-Institute Courseware Center en is verantwoordelijk voor de cursusontwikkeling van het Cyber Security & Governance certification program. Vincent is Chairman van het SECO-Insitute en is verantwoordelijk voor de internationale uitrol van het Cyber Security & Governance certification program via onafhankelijke opleidingspartners. 

Security Academy Nederland

Rick Strijbos
Rick Strijbos
Directeur Nederland

 

 

 

 

 

 

Als Directeur van de Security Academy Nederland is Rick verantwoordelijk voor de aansturing van de back-office en het onderhouden van contacten met opdrachtgevers en partners.

Kathy Rentzenbrink            Bianca Jansen           Linda van Burik  
Kathy Rentzenbrink
Cursuscoördinatie
  Bianca Jansen
Commerciële binnendienst 
  Linda van Burik
Gastvrouw & Catering 
 

 

 

  

Kathy en Bianca zijn binnen de Security Academy het aanspreekpunt voor de studenten, klanten en docenten. Kathy draagt zorg voor de planningen, coördinatie van studenten en afhandeling van vragen. Bianca is het aanspreekpunt voor klanten. Linda is gastvrouw van de Security Academy en zij verzorgt dagelijks de catering.

Misja van Lanen           Britt van Suchtelen
Misja van Lanen
Marketing & Communicatie
  Britt van Suchtelen
Techniek & Delivery

 

 

 

 

 

 

Misja vormt onze marketing & communicatie afdeling. Britt is verantwoordelijk voor de techniek, de delivery van al het cursusmateriaal en het optimaal functioneren van de Student Portal.

Uw Internet Explorer versie is verouderd.

Deze website kan niet met deze browser worden bekeken!

Upgrade uw browser naar de laatste versie van Internet Explorer 8 of installeer een andere browser, zoals Firefox of Google Chrome.