Het Security Academy team

Het Security Academy team in Nederland

Founders

Hans de Vries           Vincent Jentjens
Hans de Vries
Founder Security Academy
CTO SECO-Institute
  Vincent Jentjens
Founder Security Academy
Chairman SECO-Institute


  

 

 

 
Hans en Vincent hebben in 2007 de Security Academy opgericht. Per 2016 zijn ze teruggetreden als directeuren van de Security Academy Nederland. Hans is directeur van het SECO-Institute Courseware Center en is verantwoordelijk voor de cursusontwikkeling van het Cyber Security & Governance certification program. Vincent is Chairman van het SECO-Insitute en is verantwoordelijk voor de internationale uitrol van het Cyber Security & Governance certification program via onafhankelijke opleidingspartners. 

Security Academy Nederland

Rick Strijbos
Rick Strijbos
Directeur Nederland

 

 

 

 

 

 

Als Directeur van de Security Academy Nederland is Rick verantwoordelijk voor de aansturing van de back-office en het onderhouden van contacten met opdrachtgevers en partners.

Kathy Rentzenbrink            Anja Rijlaarsdam           Talitha Slootman  
Kathy Rentzenbrink
Cursuscoördinatie
  Anja Rijlaarsdam
Commerciële binnendienst 
  Talitha Slootman
Gastvrouw & Catering 
 

 

 

  

Kathy en Anja zijn binnen de Security Academy het aanspreekpunt voor de studenten, klanten en docenten. Kathy draagt zorg voor de planningen, coördinatie van studenten en afhandeling van vragen. Anja is het aanspreekpunt voor klanten. Talitha Slootman is gastvrouw van de Security Academy en zij verzorgt dagelijks de catering.

Giel van Kuijk           Britt van Suchtelen
Giel van Kuijk
Marketing & Communicatie
  Britt van Suchtelen
Techniek & Delivery

 

 

 

 

 

 

Giel vormt onze marketing & communicatie afdeling. Hij is naast marketing en communicatie ook verantwoordelijk voor alle grafische online- en offline uitingen van de Security Academy. Britt is verantwoordelijk voor de techniek, de delivery van al het cursusmateriaal en het optimaal functioneren van de Student Portal.

Uw Internet Explorer versie is verouderd.

Deze website kan niet met deze browser worden bekeken!

Upgrade uw browser naar de laatste versie van Internet Explorer 8 of installeer een andere browser, zoals Firefox of Google Chrome.