Online gaan onze cursussen gewoon door

In lijn met het regeringsbeleid ten aanzien van de Corona-maatregelen, kunt u vanaf heden onze cursussen online volgen.

Wij hopen u in de toekomst de keuze te bieden, u ook in onze cursusruimtes in woerden te kunnen ontvangen. Maar ook dan houden wij de online mogelijkheden open!

Mogelijk heeft u het vanwege alle maatregelen even wat minder druk? Misschien is dit dan juist het goede moment om een cursus te gaan volgen!
Bent u onzeker over het online volgen van cursussen? Wij snappen dat deze manier van training volgen voor veel mensen nieuw is. Dus mocht het volgen van een online training achteraf toch niet goed zijn bevallen, of heeft u een deel van de stof niet goed begrepen? Dan kunt u later dit jaar kosteloos (een deel van) dezelfde training nog eens volgen, wanneer onze cursusruimtes weer geopend zijn.

Bekijk hier onze opleidingen

Hoe werkt online leren bij de Security Academy?

Wij maken gebruik van online oplossing om een virtueel klaslokaal mee te simuleren. In dit virtuele klaslokaal kunnen enkel u, uw docent en uw medecursisten inloggen. Binnen dit online klaslokaal kunt u de slides van de docent zien, luisteren naar de lessen en de discussie aan gaan met de docent of mede cursisten via uw eigen microfoon en eventueel ook uw webcam. Het is dus net alsof u bij elkaar in één ruimte zit!

Om deel te nemen aan een online lesklikt u op een link die u voor aanvang van de cursus ontvangt. De link opent uw browser waarna u deel kunt nemen aan de cursus. De tool maakt vervolgens gebruik van webcam en microfoon die vaak standaard aanwezig zijn in een laptop. Uiteraard ontvangt u bij deelname aan een online cursus een handleiding.

Maatregelen die we zelf nemen

Uiteraard nemen we zelf natuurlijk ook de nodige maatregelen bij de Security Academy. De bezetting op onze locatie is minimaal, we vragen onze medewerkers thuis te werken mits dit mogelijk is. Daarnaast monitoren we of de genomen maatregelen (met name online leren) naar wens verloopt en we toetsen dit bij onze docenten. We houden, ook in het weekend, het nieuws nauwlettend in de gaten zodat we volledig up to date zijn en er staat een team stand-by voor eventuele spoedgevallen. Tot slot reinigen we komende weken onze lokalen extra grondig nu er geen cursussen zijn.

Vragen?

Heeft u vragen over bijvoorbeeld onze online lessen, uw inschrijving of ergens anders over? Ons team staat voor u klaar. We zijn te bereiken via mail: [email protected] of telefonisch: 0348 40 80 61