SECO-Institute® opleidingen

Het SECO-Institute certificeringsprogramma bestaat uit 7 verschillende certificeringstracks die opleiden tot een specifieke functie. Wij noemen dit ook wel leertrajecten. Na het volgen van een leertraject heeft u de juiste certificering en kennis om aan de slag te gaan in de bijbehorende functie.

Elk van de 7 certificeringstracks bestaat uit vier levels, respectievelijk: Foundation Level, Practitioner Level, Expert Level en Certified Officer Level. Op de Examen & Certificeringen pagina vindt u meer informatie over SECO-Institute en het certificeringsprogramma, de examens en de titels.

Het is niet verplicht om een heel leertraject te volgen. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om enkel een basiscursus te volgen. Ook kunt u een practitioner of expert cursus volgen wanneer u al over basiskennis van het desbetreffende topic beschikt.

Hieronder vindt u al onze SECO-Institute® opleidingen. Bent u op zoek naar een opleiding binnen een bepaald vakgebied? Bekijk dan onze vakgebieden pagina. Ontvangt u graag opleidingsadvies? Bekijk dan de Wegwijzer voor opleidingsadvies op maat.

Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief!