Business Continuity opleidingen

Hier vindt u al onze business continuity opleidingen. Naast een opleidingstraject tot Business Continuity Manager (BCM) van SECO-Institute® hebben we een specifieke opleiding gericht op het implementeren van de ISO 22301 norm. Of u nu start binnen het business continuity vakgebied, verder gevorderd bent of uw kennis wilt aantonenmet een certificaat, bij Security Academy bent u aan het juiste adres.

Met behulp van pijlen is aangegeven welke verhouding er tussen de cursussen onderling bestaat. Het is bijvoorbeeld mogelijk om na Certified Implementer of ISO 22301 door te gaan met de SECO-Institute® Business Continuity Practitioner.

Opleidingstraject voor de Business Continuity Manager

Business Continuity Foundation

2 dagen | €1.495,-

Leer de basisbegrippen van business continuity

Business Continuity Practitioner

6 dagen | €4.250,-

Leer business continutiy te implementeren en te borgen

Leertraject: Business Continuity Manager opleiding

  • Wilt u uw kennis vergroten op het gebied van Business Continuity Management?
  • Heeft u de taak om de business continuity in uw organisatie te implementeren?
  • Heeft u de ambitie om door te groeien tot eindverantwoordelijke op het gebied van de business continuity in uw organisatie?

Kies dan voor het praktijkgerichte opleidingsprogramma van SECO-Institute®. Naast de nodige kennis krijgt u ook handvatten om business continuity ook daadwerkelijk te implementeren en te borgen binnen uw organisatie. Hebt u nog geen ervaring? Begin dan bij de Business Continuity Foundation. Wanneer u al verder gevorderd bent kunt u instromen op het Practitioner of het Expert niveau.

Heeft u vragen of wenst u opleidingsadvies? Bekijk dan de Wegwijzer voor studieadvies op maat of neem contact met ons op.