Arjen Verhiel

Arjen werkt al sinds 1997 als netwerk infrastructuur consultant. Vanuit zijn expertise adviseert en ontwerpt hij datanetwerken waarbij de security als een rode draad door de ontwerpen heenloopt. De laatste jaren is Arjen actief als freelancer zodat hij door binnen meerdere organisaties actief te zijn een brede kennis opbouwt van de laatste ontwikkelingen over (software defined) netwerken en de beveiliging daarvan.

Arjen is in staat, door een combinatie van technische kennis en goede communicatieve vaardigheden, complexe technische onderwerpen eenvoudig uit te leggen. Dit helpt om de technische modules van onder andere CISSP, CCSP en ITSP begrijpelijk te maken.

Doordat Arjen als consultant in vele zowel grote als kleine organisaties gewerkt heeft, begrijpt hij hoe de theorie uitpakt in de praktijk. Door het toevoegen van deze informatie komt de inhoud tot leven en komen leerzame discussies tot stand tijdens de trainingen.

Het is voor Arjen belangrijk dat voor u de leerstof begrijpelijk wordt gepresenteerd. Wellicht nog belangrijker is dat vanuit zijn ervaring, middels anekdotes wordt gedeeld waardoor deze dichter komt op de praktijk.