Bas van den Berg

Bas van den Berg begon als een developer en groeide door van solution architect tot enterprise architect. Security was altijd zijn interesse, daarom is hij overgestapt naar zijn huidige baan als security consultant. Zijn belangrijkste aandachtsgebieden zijn secure development en security assessment. Hij combineert dit met zijn goed begrip van mensen en de manier waarop mensen denken. Zijn doel is het creëren van een betere en veiligere wereld.

Sterke punten van Bas zijn geduld, goed begrip van mensen en creativiteit. Hij is goed in het uitleggen van gecompliceerde zaken, gebruik makend van praktische voorbeelden.

De kennis die Bas overbrengt is erg relevant in een wereld waar IT steeds dominanter wordt en jouw data steeds waardevoller is. In een dergelijke wereld is het belangrijk om bedreven te worden op het gebied van security en privacy.

Bas houdt van klassen met veel interactie. Studenten die hun kennis en ervaring delen leren daardoor niet alleen zelf, maar ook de andere studenten hebben hier baat bij.