Chris Wauters MSc EMEA RE

Chris is een ervaren docent, spreker en gepassioneerde senior manager met 20 jaar ervaring in de publieke en private sector. Hij heeft IT verantwoordelijkheid gedragen, advieservaring en digitale & agile transformaties geleid. Hij heeft een Master in IT strategie & beheer en IT-auditing. Hij leidde als lijn- en IT-programmamanager diverse programma’s om IT-diensten en security te optimaliseren, vernieuwen en organisatie-breed te standaardiseren. Chris is docent aan de Security Academy en lid van de Commissie van Advies van de post-HBO opleiding Information Security Management Expert.

Chris geeft trainingen aan management en staf op het gebied security essentials. Dit is een praktische opleiding met veel interactie. Met zijn praktijkervaring kan hij veel voorbeelden geven hoe de theorie in praktijk wordt gebracht. Chris vindt het belangrijk dat je in zijn trainingen veel kant oefenen en van elkaar kunt leren.

De kennis is door de voorbeelden en brede security, management en consultancy-ervaring van de docent goed toepasbaar in zowel de publieke als private sector.

Chris staat voor veel interactie en van elkaar leren. Daarnaast vindt hij een goede sfeer en plezier ook cruciaal in de training.