Demi Grandiek

Demi is een gedreven juriste en consultant met een pragmatische aanpak. Zij houdt zich in het werkende leven bezig met het vertalen van complexe juridische en normatieve vraagstukken naar “normaal Nederlands”. Demi is een IT & Privacy-expert met ruime ervaring in het bedrijfsleven. Ze ondersteunt bedrijven bij het implementeren van privacy & securitybeleid, in de rol van consultant, FG, Privacy of Security Officer. Zij haalt energie uit het vooruithelpen van bedrijven en werknemers, door passende adviezen en trainingen.

Demi heeft de afgelopen jaren Privacy Officers en FG’s opgeleid in het vakgebied. In aanvulling daarop geeft zij nu ook de trainingen Privacy & Data Protection en Information Security voor de Security Academy. Zij vertelt met passie, waardoor je vanzelf wordt meegenomen in het enthousiasme voor het vakgebied.

Privacy en Security zijn onderwerpen die niet meer weg te denken zijn uit de dagelijkse bedrijfsvoering. Deze onderwerpen horen daarom op de agenda te staan van alle organisaties, klein en groot. Ondanks dat, is en blijf Privacy & Security een specialistisch vakgebied. Door een goede basiskennis mee te nemen met voorbeelden uit de praktijk, begrijp je het nut en de noodzaak van de regels en best practices. Dat maakt toepassen in je eigen organisatie een stuk makkelijker.

Tijdens de trainingen is er ruimte voor interactie en mag er ook gelachen worden. Maar centraal staat natuurlijk dat cursisten naar huis gaan met meer kennis, dan waar zij mee binnen kwamen. Dit helpt je in je werk. Je staat achter je keuzes en je kunt deze beter onderbouwen.