Dennis Zandvliet

Dennis Zandvliet is zijn carrière begonnen als assistent-accountant. Na een aantal jaar heeft Dennis de overstap gemaakt naar IT. Via programmeren en beheer is Dennis nu een freelance consultant met meer dan 13 jaar ervaring met informationbeveiliging, privacy en Identity & Access Management. Dennis adviseert daarbij over wet- en regelgeving, certificering en risicomanagement. Ook op operationeel gebied ondersteunt Dennis organisaties om op een hoger plan te komen.

Dennis acteert in organisaties vaak als liaison tussen verschillende stakeholders. Met zijn handen-uit-de-mouwen instelling krijgt hij de dingen voor elkaar.

Door zijn ervaring kan Dennis de cursus voorzien van praktijkvoorbeelden waardoor de stof levendig blijft. Tevens kan Dennis u helpen om de stof te vertalen naar uw eigen omgeving zodat u als cursist direct toegevoegde waarde haalt uit de opleiding.

Naast de steeds verder gaande automatisering van de wereld om ons heen wordt ook de waarde van informatie steeds groter. Een juiste aanpak van de bescherming van informatie en privacy wordt voor organisaties daarmee ook belangrijker.

Dennis hecht grote waarde aan het overdragen van kennis. Overdragen van kennis is dé manier om gezamenlijk te komen tot een hoog niveau van informatiebeveiliging en privacy.

Daarom is Dennis ook van mening dat levendige interactie tussen docent en cursisten, maar ook zeker tussen cursisten onderling, een flinke toegevoegde waarde heeft.

Dennis Zandvliet