Mariëtte Neumann

Mariëtte Neumann is Managing Director van KCS Marketing, een marketing advies bureau centraal in Nederland. Business Development is een van de kerncompetenties en vaak wordt KCS Marketing ingehuurd om nieuwe producten en diensten in de markt te zetten. Ook hebben ze kennis en jarenlange ervaring met woordvoering, ook in crisissituaties.

Mariëtte heeft passie voor haar vak. Een van haar talenten is om strategie te vertalen naar een concreet plan van aanpak. Ze is pragmatisch en resultaat gedreven. Tijdens haar lessen deelt ze enthousiast haar kennis over woordvoering.

De kennis die Mariëtte deelt tijdens haar opleiding is relevant omdat mensen omgaan met de pers in crisis situaties vaak lastig vinden, omdat je niet altijd meteen de controle hebt over de situatie en je vooral zorgvuldig met de informatie om wilt gaan. Met de tips en trucs die gegeven worden, kan je de situatie sneller controleren en een prettig contact met de pers hebben.

Bij het geven van een opleiding vindt Mariëtte het belangrijk dat mensen hun aandacht kunnen vasthouden. Daarom worden de lessen afgewisseld met theorie, online praktijkvoorbeelden en wordt er veel geoefend, ook met de camera.