Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De maatschappelijke ontwikkelingen vragen van de overheid en van het bedrijfsleven een toenemende kennis op het gebied van Business Resilience. Schrijf u nu in voor een unieke Masterclass waarin u in vier interactieve sessies ontdekt wat de combinatie van Information Security (IS), Business Continuity Management (BCM) en Crisis Management (CM) voor de resilience in úw organisatie kan betekenen. Ter afsluiting vindt een Master Slot Event in het Grand Kasteel Woerden plaats, waarvoor u één of meerdere introducees mag uitnodigen.

Unieke kans om ook úw topmanagement erbij te betrekken!

Business Resilience is een multidisciplinaire aangelegenheid waarin onder meer de vakgebieden Information Security, Business Continuity Management en Crisis Management een belangrijke rol spelen. Een goed begrip van elkaars vakgebieden en heldere onderlinge communicatie, dragen bij aan het verkorten van hersteltijden en het beperken van schade. Wat is de perceptie van het C-level management van een organisatie op Risk Management en wie in de board neemt verantwoording voor de totale integrale weerbaarheid van de organisatie?

U bent als manager verantwoordelijk voor één of meerdere delen van het programma Information Security (IS), Business Continuity Management (BCM) of Crisis Management (CM). Gedurende de eerste drie sessies wordt aan de hand van een actuele business case per sessie de huidige stand van zaken van één van de genoemde deelgebieden behandeld. Tijdens de vierde sessie worden de deelgebieden IS, BCM en CM met elkaar verbonden tot een drie-eenheid die bijdraagt aan de Business Resilience van uw organisatie, waarbij ook wordt gekeken naar de ideale link met het bestuursniveau.

Het Master Slot Event is een unieke combinatie van een paneldiscussie met onze experts en een fantastisch diner op een inspirerende locatie. Alhoewel deelname aan de slotmanifestatie exclusief voor uzelf is, mag u tijdens deze afsluitende dag een introducé meenemen. Bijvoorbeeld uw direct leidinggevende of de eigenaar van één van de programmaonderdelen (IS, BCM of CM) binnen de directie of het bestuur van uw organisatie – voor u een unieke mogelijkheid om u te profileren en zaken bespreekbaar te maken.

Schrijf u nu in!