Met groot succes is er in 2015 en 2016 een Masterclass IT-Security – Business Alignment georganiseerd door Nyenrode Business Universiteit. De Masterclass is ontstaan uit een samenwerking tussen de AutomatiseringGids, Nyenrode Business Universiteit en de Security Academy. In september 2017 gaat deze Masterclass Security weer van start.

Hoe faciliteer ik als IT-manager of algemeen manager met security verantwoordelijkheid het totale beveiligingsproces optimaal? Hoe voorkom ik dat het botst met de business belangen? Hoe pak ik Business Continuity Management (BCM) aan in mijn organisatie? Wat is de relatie tussen privacy en security? En als het dan fout gaat, is mijn crisismanagement wel goed op orde? Hoe weet ik dat zeker?

De masterclass IT-Security – Business alignment geeft antwoord op bovenstaande vragen voor het algemeen- en IT-management van een organisatie. In 6 pakkende masterclasses wordt een heldere visie gepresenteerd over de wijze waarop u in uw organisatie security een goede plek geeft, op een manier dat het bijdraagt aan uw organisatiedoelstellingen.

De masterclass is bestemd voor: IT-security verantwoordelijken binnen de organisatie. Algemeen management krijgt meer inzicht in de aspecten die spelen bij IT-Security. IT-Management krijgt meer inzicht en meer handvatten om het belang van security in de organisatie duidelijk te maken. De masterclass gaat niet de diepte in op het security vlak, maar legt de focus op de impact ervan voor de continuïteit van hun organisatie.

Deze Masterclass start dinsdag 19 september 2017 op locatie van Nyenrode. Schrijf u in via executiveeducation.nl/security

Share This Post!

Recente berichten

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Tags

Review

Information Security Foundation:

[usr 3.5]

Gebasseerd op 35 klantreviews

Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief!