Security Academy Nieuws

Nieuws over de Security Academy en blogs van docenten over het vakgebied Cyber Security en Governance

Cyber Security Event 29 november 2016

19-10-2016

Op 29 november 2016 organiseert het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid het Cyber Security Event 2016 op The Hague Security Delta Campus. Op het Cyber Security Event 2016 hoort u van ervaringsdeskundigen en experts werkzaam bij de overheid, wetenschap en het bedrijfsleven hoe u uw organisatie beschermt tegen cybercrime en datalekken. Meer informatie over het programma en de sprekers is hier te vinden.

Het Cyber Security Event is vooral bestemd voor directeuren, security managers en information security officers werkzaam bij:

  • Overheidsinstellingen (rijksoverheid, provincies, gemeenten, politie, openbaar ministerie)
  • Semi overheidsinstellingen (onderwijsinstellingen, zorginstellingen)
  • Vitale infrastructuur (vliegvelden, treinstations, havens, waterschappen, energieleveranciers)
  • Financiële instellingen (banken, verzekeraars)
  • Of natuurlijk voor andere geïnteresseerden

 

 

 


Tijdens het event zal Vincent Jentjens, voorzitter van Security & Continuity (SECO)-Institute, het toonaangevende instituut voor Security & Continuity certificering een van de sprekers zijn. Hij gaat het hebben over het nieuwe Cyber Security & Governance Certificeringsprogramma. In zijn verhaal zal hij o.a. vertellen over de verwachting over de toekomstige arbeidsmarkt voor Cyber Security Professionals, hoe de bestaande certificeringsmarkt eruit ziet en hoe het SECO Cyber Security & Governance programma is opgebouwd en waarom?

Relaties van de Security Academy kunnen met een flinke korting op de deelnameprijs deelnemen aan het Cyber Security Event. De kosten zijn € 319,- excl. BTW.

U kunt zich hier met korting aanmelden voor het event

Uw Internet Explorer versie is verouderd.

Deze website kan niet met deze browser worden bekeken!

Upgrade uw browser naar de laatste versie van Internet Explorer 8 of installeer een andere browser, zoals Firefox of Google Chrome.