Online examens

voor SECO-Institute, ISC2, ISACA, IAPP en Security Academy opleidingen

Bij de Security Academy doet u digitaal examen. Het grote voordeel is dat je examen kan doen vanuit huis, de werk of een andere locatie naar keuze. Op deze pagina vindt u meer informatie over hoe het werkt. 

Na het afronden van de cursus kunt u examen doen. Voor sommige opleidingen zit het examen inbegrepen en voor andere niet. Hieronder volgt een overzicht van alle opleidingen, of het examen inclusief of exclusief is en bij welke afnemer u examen kunt doen.

 

 

Examen via SECO-Institute

Voor meer informatie over het afnemen van een online examen verwijzen wij u graag naar de uitgebreide informatiepagina van SECO-Institute. Wanneer u een examen gaat reserveren raden wij dan ook aan die pagina goed door te nemen. Hieronder vindt u beknopte samenvatting van het hele proces.
De student maakt een “Test Taker account” aan bij ProctorU via de URL op de SECO-Institute website. Nadat u een account hebt aangemaakt, is het mogelijk om een examen te reserveren. Zorg ervoor dat u het juiste examen reserveert. Doe dit 72 uur voorafgaand aan het examen om onnodige administratiekosten te voorkomen. Mocht u toch graag binnen 72 examen doen, dan brengt ProctorU 12 dollar in rekening. Deze kosten worden niet door ons vergoed. De tijden worden aangegeven met een 12-uursnotatie. Na het afronden van het examen worden de resultaten nagekeken door de, door SECO-Institute toegewezen, “Assessor”. Maximaal één maand na het doen van het examen ontvangt u de uitslag.

Herexamen

Mocht u het examen niet gehaald hebben, dan kunt u herexamen doen. Indien het examen inbegrepen zit bij de opleiding heeft u recht op één herexamen. U kunt hiervoor de vouchercode aanvragen via info@securityacademy.nl.
Mocht u onverhoopt niet slagen voor het herexamen dan dient u één jaar te wachten alvorens weer examen te doen. We bieden iedereen aan die niet geslaagd is voor het herexamen de cursus opnieuw te volgen met 25% korting. We zijn met SECO-Institute overeengekomen dat u hierna niet één jaar hoeft te wachten voor een herexamen.

Examenvoucher

Mocht het examen in begrepen zitten bij de cursus, kunt u een mail sturen naar info@securityacademy.nl voor een vouchercode. Deze code kunt u gebruiken om via het SECO-Institute kosteloos examen te doen.
Examen doen bij de Security Academy
Mocht u toch om wat voor reden dan ook liever het examen bij ons op locatie doen, dan bieden wij een oplossing. Redenen hiervan zouden kunnen zijn:

  • Het is niet mogelijk/wenselijk bepaalde software te instaleren op mijn werkcomputer*
  • Geen rustige werkplek beschikbaar 

 

 

Wanneer dit het geval is, bieden wij de mogelijkheid het examen bij ons op locatie te doen. Wij stellen dan een ruimte en een juist geconfigureerde laptop beschikbaar waarop je het examen mag doen. Het reserveren van een ruimte en laptop kan via info@securityacademy.nl of via 0348 40 80 61

 

Uw Internet Explorer versie is verouderd.

Deze website kan niet met deze browser worden bekeken!

Upgrade uw browser naar de laatste versie van Internet Explorer 8 of installeer een andere browser, zoals Firefox of Google Chrome.