Security Academy Nieuws

Nieuws over de Security Academy en blogs van docenten over het vakgebied Cyber Security en Governance

Security Academy brengt al haar examens onder bij SECO-Institute

23 augustus 2017, 09:28

Na de eerdere overdracht van het Cyber Security & Governance portfolio aan SECO-Institute, heeft de Security Academy nu ook besloten om haar eigen examens door SECO-Institute te laten afnemen.

Hiermee bereiken we een aantal voordelen. We creëren de wenselijke scheiding tussen het verzorgen van opleidingen en het onafhankelijk examineren van de opgedane kennis. Daardoor kunnen we ons focussen op het verzorgen van kwalitatief hoogstaande en praktijkgerichte opleidingen. Voor de kandidaten wordt meer flexibiliteit geboden voor het moment waarop men examen doet: men kan zelf het juiste moment kiezen en kan online het examen doen zodat men hiervoor niet apart naar Woerden hoeft te komen.

De geslaagden ontvangen wel nog steeds een Security Academy diploma. De kosten voor deze examens zitten inbegrepen in de cursuskosten en er wordt voor gezorgd dat deelnemers zich kosteloos kunnen aanmelden.

Uw Internet Explorer versie is verouderd.

Deze website kan niet met deze browser worden bekeken!

Upgrade uw browser naar de laatste versie van Internet Explorer 8 of installeer een andere browser, zoals Firefox of Google Chrome.