Security Academy Unlocked 14 juni

Unlocked - 14 juni

3 mei 2017

Security Academy “Unlocked” heeft tot doel uw kennis en netwerk te vergroten.

Vier maal per jaar organiseert de Security Academy de “Unlocked” avonden. Tijdens deze avonden wordt u in een informele sfeer geïnformeerd over de laatste trends op het gebied van Security, Business Continuity en Crisismanagement. “Unlocked” streeft naar een open setting waarin ruim de gelegenheid wordt geboden om kennis en contacten uit te wisselen.

Deze “Unlocked” staat in het teken van Security en Innovatie

Security wordt vaak als remmend voor innovatie gezien. “Het moet nu eenmaal in de wereld van vandaag”, is dan de gedachte. Rick Strijbos, directeur Nederland van de Security Academy, zal ingaan op dit misverstand. Innovatie en Security & Privacy kunnen elkaar ook versterken. Het kan juist zorgen voor het onderscheidend vermogen van je organisatie. Voorwaarde is wel dat de eigen organisatie het kan en wil volgen. Van de werkvloer tot de board of directors: inzicht en skills bepalen je succes.

De volledige agenda is te vinden op de website van het IBM Watson Summit 2017Rick Strijbos zal zijn presentatie geven van 12.00 tot 12.30, te vinden in de "Security track agenda". 

Security Academy "Unlocked" van 14 juni vindt plaats op het IBM Watson Summit 2017 in Amsterdam.

Adres:
B-Amsterdam
Johan Huizingalaan 763a
Amsterdam, Netherlands

Security Academy is kennispartner is van de IBM Watson Summit 2017, daarom is er besloten beide events te combineren. Inschrijven kan via de website van IBM Watson Summit 2017 en er zitten geen kosten aan verbonden.

Meer

Uw Internet Explorer versie is verouderd.

Deze website kan niet met deze browser worden bekeken!

Upgrade uw browser naar de laatste versie van Internet Explorer 8 of installeer een andere browser, zoals Firefox of Google Chrome.