Security Academy Unlocked

Security Academy “Unlocked” heeft tot doel uw kennis en netwerk te vergroten.

Security Academy Unlocked

Vier maal per jaar organiseert de Security Academy de “Unlocked” avonden. Tijdens deze avonden wordt je in een informele sfeer geïnformeerd over de laatste trends op het gebied van Security, Business Continuity en Crisismanagement. “Unlocked” streeft naar een open setting waarin ruim de gelegenheid wordt geboden om kennis en contacten uit te wisselen.

Schrijf naast jezelf ook een collega en/of vakgenoot kosteloos in via onderstaande knop.

 

 

De volgende “Unlocked” is op dinsdag 10 april en gaat over "De AVG, maar dan praktisch!" en is op locatie van VKA te Zoetemeer. 

Je bent van harte welkom op de Security Academy "Unlocked" op dinsdag 10 april vanaf 18.00u. Deze keer zijn we te gast bij Verdonck, Klooster & Associates (VKA) te Zoetermeer en is het thema "De AVG maar dan praktisch!".

 

In de uitnodiging wordt om toestemming gevraagd om uw gegevens te delen met VKA. De reden hiervan is dat VKA je graag aanvullende informatie wil sturen omtrent het thema Privacy. 

 

Security Academy Unlocked: De AVG, maar dan praktisch!

Frank van Vonderen – Frank is privacy expert bij Verdonck, Klooster & Associates en spreekt regelmatig over privacy. Zijn doel is om het ingewikkelde privacy jargon eenvoudig te maken. Dat is iets wat je bijvoorbeeld ook terugleest in zijn boekje ‘Privacy by Design’ en zijn blogs.

 

Bij 'Security Academy Unlocked' geeft Frank aan waar de prioriteiten bij de inrichting van de AVG moeten liggen. Want er moet veel gebeuren, maar de tijd is nog maar kort. Frank geeft vanuit verschillende invalshoeken aan waar de prioriteiten liggen. Wat het beste is voor uw organisatie, wat het beste is voor het komende kwartaal en wat het beste is volgens de toezichthouder.

 

Programma

  • Inloop vanaf 18.00 met broodjesbuffet
  • 18.45u Opening door Security Academy, Rick Strijbos en
  • Introductie VKA, Frank van Vonderen
  • 19.00u Sessie door Frank van Vonderen
  • 20.15u Borrel, netwerken
  • 21.00/21.30u Einde

Security Academy "Unlocked" van 10 april vindt plaats op locatie van VKA te Zoetemeer.

Adres:

Verdonck, Klooster & Associates
Baron de Coubertinlaan 1
2719 EN Zoetermeer

 

Schrijf naast jezelf ook een collega en/of vakgenoot kosteloos in via onderstaande knop.

 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Anderen bekeken ook

Uw Internet Explorer versie is verouderd.

Deze website kan niet met deze browser worden bekeken!

Upgrade uw browser naar de laatste versie van Internet Explorer 8 of installeer een andere browser, zoals Firefox of Google Chrome.