De Security Academy en DNV GL bundelen kennis en expertise zodat organisaties zich beter kunnen voorbereiden op de ISO 27001 implementatie én de audit.

De Security Academy en DNV GL hebben een overeenkomst getekend waardoor de kennis van beide organisaties kan worden samengebracht.

DNV GL beschikt over de expertise als het gaat om het auditeren en de Security Academy is als opleider expert op het gebied van kennisoverdracht met betrekking tot informatiebeveiliging. Door de samenwerking zullen organisaties vanaf nu nog beter in staat zijn om ISO 27001 te implementeren, waardoor ze beter voorbereid zijn op de audit.

DNV GL biedt een vijfdaagse cursus aan voor de rol van de Lead Auditor. De Security Academy heeft een succesvolle driedaagse cursus voor de (lead) Implementer: Certified Implementer of ISO 27001:2017. “Wij zijn heel blij met deze samenwerking omdat we de kennis en expertise van DNV GL kunnen combineren met onze ervaring als opleider in dit vakgebied.” Aldus Rick Strijbos, Directeur van de Security Academy.

Ook klanten van DNV GL kunnen zich met deze cursus nog beter voorbereiden op hun audit. De Security Academy kan dankzij deze samenwerking haar cursisten ook de auditkant ten aanzien van een ISO 27001 implementatie bieden.

Kees Morsman, Regional Sales Manager Central Europe bij DNV GL: “Wij hebben alle vertrouwen dat dit het begin is van een succesvolle en inspirerende samenwerking waaruit waardevolle producten en diensten voortkomen ten behoeve van onze klanten.”

De organisaties vullen elkaar aan waardoor er nu trainingen aangeboden kunnen worden aan cursisten op elk niveau en voor verschillende rollen ten aanzien van de informatiebeveiliging. “Door onze samenwerking met de Security Academy zijn wij beter in staat onze klanten producten te bieden op het gebied van cyber en informatiebeveiliging.” zegt Jacques van Unnik, Business Development Manager Training bij DNV GL.

DNV GL overeenkomst

Kees Morsman van DNV GL en Rick Strijbos van de Security Academy

Meer informatie over dit persbericht kunt u krijgen via:

Security Academy: +31(0) 348 40 80 61
DNV GL, Jacques van Unnik: +31 (0) 10 2922706 of Jacques.van.Unnik@dnvgl.com

Over de Security Academy

De Security Academy, opgericht in 2007, is hét opleidingsinstituut in Nederland en België dat zich specifiek richt op de vakgebieden informatiebeveiliging, business continuity, privacy & data protection en crisismanagement. Wij bieden opleidingen op HBO-niveau voor (aankomende) beveiligingspecialisten die méér zoeken dan alleen vakinhoud. Het doel van de Security Academy is om getalenteerde en gemotiveerde studenten op te leiden tot professionals die als brug tussen management en operatie kunnen acteren.

Ons motto is “Praktisch toepasbare kennis“.  Wij geloven sterk in het aanbieden van opleidingen waarbij de praktijk een hoofdrol speelt.

Over DNV GL

DNV GL – Business Assurance is een van de grootste certificatie-instellingen ter wereld en helpt bedrijven de prestaties van hun organisatie, producten, medewerkers, faciliteiten en toeleveringsketens te optimaliseren door middel van certificering, verificatie, assessments en trainingen. Samen met onze klanten werken we aan duurzame bedrijfsprestaties en het opbouwen van vertrouwen bij stakeholders in alle bestaande sectoren.

DNV GL biedt diverse e-learning en klassikale trainingen aan op het gebied van kwaliteit -, milieu-, arbo-, veiligheids-, voedselveiligheids-, en risicomanagement, duurzaamheid, informatiebeveiliging, automotive, en zorg & welzijn. Wij geven praktische trainingen op het gebeid van normkennis, lead auditor en interne auditor trainingen.