In deze nieuwsbrief lees je over de nieuwe SOC opleidingen van SECO-Institute, het STAP-budget en meer…

Cyber Defense Track

SECO-Institute heeft nieuwe SOC-cursussen uitgebracht. Onder deze Cyber Defense track vallen de SOC Associate Analyst (3 dagen) en SOC Threat Analyst (5 dagen). Beide cursussen zijn volledig nieuw en geven een mooi traject om te doorlopen! De focus ligt bij deze cursussen op het verdedigen tegen aanvallen en alles daar omheen. De SOC Associate Analyst cursus is voor beginnende SOC medewerkers. Ervaring met IT-Security is wel nodig (minimaal op het niveau van de IT-Security Foundation). De SOC Threat Analyst is diepgaander en bereidt je ook praktisch goed voor op het werkveld. Meer lezen over deze cursussen? Klik dan hier, of op de afbeelding!

STAP-budget

Je hebt het ondertussen vast al voorbij zien komen, maar je kan vanaf nu gebruik maken van het STAP-budget om een cursus of opleiding aan te schaffen. Het maximale bedrag van dit budget is €1000,-. Het STAP-budget wordt verdeeld over 5 aanvraagtijdvakken van steeds 2 maanden. Het eerstvolgende tijdvak loopt van 1 mei t/m 30 juni. Lees hier meer over hoe het STAP-budget werkt. Ook bij ons kun je hier vaak gebruik van maken. Zo krijg je bij de Foundation cursussen het overgrote deel vergoed met het STAP-budget! Meer weten over hoe het bij ons werkt? Klik dan hier.

Online Engelstalige cursussen

In samenwerking met SECO-Institute kun je nu ook een aantal cursussen online volgen. De Dark Web Foundation en Crisis Management Foundation kun je vanaf nu Engelstalig en Online volgen via ons bij SECO-Institute. De eerder genoemde SOC cursussen zijn ook op deze manier beschikbaar. Interesse in één van de cursussen? Je vind ze hier.

 

Upcoming Events

Security Leadership

Zoals je vast al eerder van ons vernomen hebt zijn we dit jaar weer trotse partner van het Security Leadership event van Heliview. Security Leadership legt dit jaar volledig de focus op de CISO, en hoe hij/zij weerbaar en wendbaar kan zijn. Het event is fysiek op 13 april in Congrescentrum 1931, en gaat vanaf 14 april online door.

Security Congres 2022

Dit jaar vind het AG Connect Security Congres plaats op donderdag 14 april in het Carlton President in Utrecht. Het onderwerp van dit jaar luid “Ontdek de zwakste schakel”. Met een mooie lijst sprekers en interessante onderwerpen is dit evenement een aanrader!

Norea Lustrum Congrestival

Norea bestaat 30 jaar! Dit wordt dit jaar gevierd met een ‘congrestival’ op 19 mei bij Up Events in Amsterdam. Een lustrum dat een professionele, feestelijke, maar ook casual uitstraling heeft, waarbij het programma gevuld zal zijn met inhoudelijke onderwerpen, die maatschappelijk relevant zijn, maar ook met feestelijke activiteiten. Alle aspecten die zorgen voor een feest waarbij de aanwezigen met elkaar in discussie gaan en er samen een feestje van maken.