11e editie van Security Academy Unlocked  weer een groot succes.

Op 8 oktober 2019 hebben we samen met de ING de 11e editie van Security Academy Unlocked mogen organiseren. Het onderwerp was ‘Security Awareness & Gamification’.
De belangstelling was groot en alle aanwezigen hebben genoten van de interactieve presentatie van Frank van der Roest.

Security Awareness & Gamification

Frank van der Roest, security consultant bij de CISO Office van de ING, heeft na het welkomstwoord van Rick Strijbos een bevlogen uitleg gegeven over de ontwikkeling van het Red vs Blue spel van de ING. Dit spel wordt gebruikt om medewerkers voor te bereiden op het  sneller kunnen schakelen bij eventuele bedreigingen.

Om te demonstreren hoe het spel werkt, heeft Frank de hele zaal mee laten denken en beslissingen laten nemen voor zowel het blauwe verdedigende team, als voor het rode aanvallende team.

Het spel maakte duidelijk hoe belangrijk beslissingen van diverse afdelingen van een organisatie zijn in het weerbaar zijn tegen bedreigingen.

“Een zeer doordacht en daardoor realistisch awareness game” was één van de vele positieve reacties. U kunt de presentatie van Frank hier bekijken:


Kon u niet bij deze editie van de Security Academy Unlocked aanwezig zijn, maar bent u wel geïnteresseerd in het onderwerp?

Kijk dan ook eens naar deze relevante cursus: Security Awareness Officer

De datum voor de volgende editie van Security Academy Unlocked is ook al bekend: donderdagmiddag 28 november, in samenwerking met de Nationale Politie

Houd deze datum alvast vrij in uw agenda!

Recente berichten

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Tags

Review

Information Security Foundation:

[usr 3.5]

Gebasseerd op 35 klantreviews