Security Congres

Woensdag 6 oktober was het dan zover! Na een jaar van afwezigheid werd het Security-Congres opnieuw georganiseerd. Dit keer kozen organisatoren ISACA, NOREA, de beroepsorganisatie van IT-auditors en PvIB als locatie voor het Gooiland te Hilversum. En het thema was: “Kleur bekennen”. De diverse tracks waren, door ze in te delen in kleuren, duidelijk gemaakt en zo werden de verschillende aspecten van informatiebeveiliging belicht. Blauw = Assurance, Geel = Innovatie, Rood = Use cases, Groen = Awareness, extra ‘fun track’.
Wat ons betreft was het hele congres groen: extra fun! Mede door een leuke show na afloop door Jochem Nooyen en de mogelijkheid om tijdens de diverse pauzes weer eens echt live konden bijpraten.

Op deze dag werd ook traditioneel de prestigieuze Joop Bautz Information Security Award uitgereikt voor de best beoordeelde scriptie informatiebeveiliging van 2021. Deze eer kwam toe aan Dieuwke van der Ende voor haar scriptie over “Collaborative Private Decision-Tree Evaluation using (Multi-Key) Fully Homomorphic Encryption”. Lees meer hierover op https://www.jbisa.nl/.

Als sponsor van het evenement waren we er trots op dat alle deelnemers rondliepen met onze mooie Security Academy tas met daarin een kortingsvoucher voor onze cursussen. We zagen vele bekende, hebben genoten van boeiende en inspirerende presentaties en het geheel was weer prima georganiseerd.

Je kan ons binnekort op het volgende evenement vinden: de Cyber Security Experience in Nieuwegein. 

Op de hoogte blijven van de evenementen waar we zijn, en ons andere nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, en volg ons op LinkedIn!