Summer Courses: Ontvang 10% korting op een vervolgopleiding!

Onderstaande 2-daagse opleidingen worden extra aangeboden gedurende de vakantieperiode. Zo kunt u, tijdens deze vaak rustige periode, aan de slag met Informatiebeveiliging, IT-security, Privacy en/of Ethical Hacking.

10 % korting op een vervolgopleiding naar keuze

Wanneer u deel neemt aan één van onderstaande Summer Courses in de maanden juli en augustus ontvangt u een 10% korting voucher op een vervolgopleiding naar keuze.

Bekijk onderstaande opleidingen en schrijf uzelf en een eventuele collega in via het inschrijfformulier onderaan de cursuspagina. Heeft u vragen over deze actie of bent u op zoek naar opleidingsadvies? Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of tel: 0348 40 80 61.

Cursusdata, Online, Klassikaal of Incompany

Wij bieden al onze cursussen flexibel aan. Dat wil zeggen dat u zelf kunt kiezen of u deze Klassikaal, online of in een mix wenst te volgen. De optie “klassikaal” heeft op het moment een beperkt aantal plekken, vanwege onze Corona maatregelen. Reistijd besparen en flexibel je tijd indelen zijn veel gehoorde voordelen van online lessen volgen.

  • Geef op het inschrijfformulier uw voorkeur aan voor online, klassikaal of mix in het veld “opmerkingen”, dan zullen wij hier rekening mee houden.
  • Wilt u een rustige plek om de cursus online te volgen? Dat kan. We denken graag met u mee over wat in uw situatie het beste is.
  • Heeft u de cursus online gevolgd en wilt u later alsnog de cursus klassikaal volgen? Dat kan. Kosteloos.

Summer Courses

Information Security Foundation

2 dagen | €1.395,-

Leer de basisbegrippen van informatiebeveiliging

Privacy & Data Protection Foundation

2 dagen | €1.395,-

Leer de basisbegrippen van privacy en de GDRP

IT-Security Foundation

2 dagen | €1.395,-

Leer de basisbegrippen van IT-Security

Ethical Hacking Foundation

2 dagen | €1.395,-

Leer de basis van Ethisch Hacken