De Security Academy hecht, naast de cursusinhoud, ook veel waarde aan het contact met de cursist en tussen de cursisten onderling. Diploma-uitreikingen waren in het verleden dan ook altijd een moment waarop cursisten elkaar weer konden ontmoetten en ervaringen delen.

Nu de Security Academy al haar examens heeft ondergebracht bij SECO-Institute (zie eerder bericht), vervallen deze diploma-uitreikingen.

Om toch de meerwaarde van deze gezellige avonden te behouden, hebben we besloten om iedereen die een 5 daagse cursus of langer bij ons heeft gevolgd, uit te nodigen voor een speciale terugkom avond. Dit is dan de feestelijke afronding van de cursus en een reünie-moment met mede-cursisten. Voor diegenen die dan al examen hebben gedaan bij het exameninstituut en mogelijk zelfs de uitslag al gehoord hebben, een leuk moment om dit te vieren. Voor anderen kan deze avond nieuwe en nuttige inzichten opleveren. We zorgen ook daarbij ook voor een spreker met een boeiend verhaal.

Alle betrokkenen krijgen automatisch een uitnodiging voor deze avond. De eerstvolgende terugkom-avond zal plaatsvinden op 13 december 2017. Tijdens deze avond zullen ook de post-HBO diploma’s worden uitgereikt.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook 4 keer per jaar de Security Academy Unlocked avonden, waarop al onze relaties welkom zijn.

Zo werken we bij de Security Academy aan het delen ván kennis en het delen mét kennissen.

Share This Post!

Recente berichten

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Tags

Review

Information Security Foundation:

[usr 3.5]

Gebasseerd op 35 klantreviews

Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief!