Persbericht

Xebia Academy en Security Academy samen voor een breder Security portfolio

Amsterdam/Woerden, 31-05-2021

Security Academy en Xebia Academy gaan samenwerken in het aanbieden van opleidingen op het gebied van cyber security. Beide aanbieders willen hun klanten beter van dienst zijn en geloven daarbij in de kracht van praktijkdocenten.

Xebia heeft een internationale organisatie met veel kennis en ervaring in het aanbieden van cursussen op het vlak van Secure Software, Devsecops en Agile Threat Modeling. Secuirty Academy staat bekend als een solide aanbieder van een breed protfolio aan Security certificeringscursussen en praktijkgerichte sessies. De samenwerking resulteert in gecertificeerde trainingen gericht op het vertalen van de expertise naar de praktijk.

Per 1 mei is begonnen met het openstellen van elkaars portfolio aan de bestaande relaties en de markt. Daarnaast zullen experts van Xebia worden ingezet bij de cursussen van de Security Academy.

De markt vraag om goed opgeleide deskundigen die zowel praktische kennis hebben alsmede een goede theoretische basis. Door de toenemende afhankelijkheid van IT, versneld door de COVID-19 crisis, zijn de dreigingen onder meer door cybercriminaliteit, exponentieel gegroeid. De opdrachtgevers van beide organisaties vragen om een breed en specialistisch aanbod, gegeven door hoogstaande professionals, die gedreven zijn om hun kennis en ervaring over te dragen.

Jurriaan Bernson (Director Xebia Academy): “Fijn om in een partner de gedrevenheid te herkennen om het allerbeste aan kennis te bieden. De omvang en de slagkracht van de Security Academy is een goede basis om onze experts optimaal in te zetten. En wij zijn blij met hun brede en diepe aanbod aan Security cursussen.

Rick Strijbos (Managing Director Security Academy): “Wij geloven in de kracht van praktijkdocenten. Xebia heeft diverse experts in huis op het gebied van secure software, agile en devops. Dit geeft een mooie verdieping aan ons portfolio op dit terrein. De instelling van Xebia om cursisten het allerbeste te willen bieden, sluit goed aan bij onze propositie.

Over Xebia Academy

Als onderdeel van Xebia, een internationaal boetieknetwerk van specialisten in de voorhoede van de digitale economie, combineren we het beste van ons denken en onze ervaring uit de praktijk in onze trainingen. Onze gespecialiseerde trainers, leerervaring en flexibele oplossingen maken van Xebia Academy een concept om naar te werken en te leven.

Wereldwijd vertrouwen 50.000+ deelnemers en bedrijven op Xebia Academy

Meer informatie: https://xebia.com/academy/nl/security

Over de Security Academy

De Security Academy, opgericht in 2007, is het opleidingsinstituut in Nederland en België dat zich specifiek richt op de vakgebieden informatiebeveiliging, business continuity, privacy & data protection en crisis management. Het motto is “Praktisch toepasbare kennis“. In de Corona-crisis was men binnen een dag volledig overgeschakeld op online learning en heeft thans een flex-concept waarbinnen optimale keuzevrijheid voor klassikaal of online aanwezigheid gecombineerd wordt.

De Security Academy is de initiator van SECO-Institute.

Meer informatie: www.securityacademy.nl

Contactpersoon voor de pers, voor Xebia Academy:

  • Jurriaan Bernson
  • Director Xebia Academy
  • M: 06 15024439
  • E: jbernson@xebia.com

Contactpersoon voor de pers, voor Security Academy:

  • Rick Strijbos
  • Managing director
  • M: 06 53726274
  • E: rick.strijbos@securityacademy.nl

Bekijk hier de Xebia opleidingen op onze website

Wilt u onze Security Academy Update eens in de 2 maanden in uw mailbox ontvangen?

Laat dan via onderstaande knop uw gegevens achter.

Ontvang onze updates