Laden Evenementen

Dit evenement is voorbij! Kijk in de agenda voor het volgende evenement waar wij aanwezig zijn. Lees hieronder het sfeerverslag!

Klik hier om je in te schrijven voor de volgende Security Academy Unlocked

Wat was het fijn om  weer een Security Academy Unlocked event te kunnen organiseren! Op woensdag 22 juni namen Sonny en Robin van de Nationale Politie ons mee in een inspirerend verhaal over de automatisering van hun SOC. We kregen een kijkje in een bijzondere keuken: een unieke ervaring!

De avond werd gehouden in het Servicecentrum de Yp, waar de catering goed verzorgd was.

Sonny vertelde over hoe het SOC van de politie sterk verbeterd is, waarbij processen verder geautomatiseerd zijn. Hierdoor kan sneller geacteerd worden bij incidenten en is de informatie betrouwbaarder.

Na dit boeiende verhaal gaf hij het woord aan zijn collega Robin, die dieper in ging op de automatisering. Met behulp van een aantal graphics wist hij duidelijk uit te leggen waar bij het SOC ontzettend veel tijdwinst is bereikt.

Aan het eind van deze Unlocked sessie lieten Robin en Sonny ons nog een kijkje in de keuken nemen, door ons een scenario voor te schotelen waar ze in de afgelopen jaren mee te maken hebben gekregen. In het verhaal waren alle experts bij het SOC er tot het laatste moment van overtuigd dat ze met een erg gevaarlijke ‘bad actor’ te maken hadden, tot een onderzoeker met de verlossende woorden kwam; het ging om een extreem moeilijk te traceren false positive.

De toffe avond werd afgerond met een borrel, waar iedereen kon napraten en netwerken.

We zijn ontzettend blij over de samenwerking met zulke geweldige sprekers.

De volgende Unlocked sessie staat alweer gepland. Op 28 september, in samenwerking met PCSI, het onderwerp heeft iets te maken met de Human Factor en de locatie is bij ING Bank in Amsterdam.