Laden Evenementen

Security Game

Wil jij de spanning en het mysterie van een echte security escaperoom beleven? En durf jij samen met een aantal andere deelnemers de strijd aan te gaan met hackers?

Als exclusieve kennispartner van AG Connect nodigen wij je graag uit voor deze online Security Game. Alle deelnemers aan dit event krijgen een voucher voor 10% korting op een opleiding naar keuze bij de Security Academy. De winnaars van de Security Game ontvangen een opleidingsvoucher ter waarde van €1.000!

De Security Game start om 13.00 uur en om 17.00 uur sluiten we de game af met bekendmaking van het winnende team. Naast diverse game-elementen – welke worden afgewisseld met inhoudelijke sessies naar keuze – komen de volgende onderwerpen naar voren:

  • Wat zijn de volgende, komende gevaren? Wat staat ons na golven van ransomware en cryptojacking nog allemaal te wachten?
  • Hoe krijg je een organisatie mee in een security mindset? En hoe ‘verkoop’ je de security inspanningen binnen de organisatie?
  • Hoe zorg ik dat mijn data in de cloud goed beveiligd zijn? Er zijn veel methoden om de betrouwbaarheid te toetsen, maar het is behoorlijk complex.
  • Klik hier voor meer informatie over het programma en het evenement

 

Aanmelden