Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Hierbij willen wij je uitnodigen voor de 11e Security Academy Unlocked sessie, in samenwerking met de ING, met als thema: security awareness en gamification.

Het voorkomen van incidenten vraagt bewustzijn (awareness) bij computergebruikers ten aanzien van cyber risico’s. Door kennis en inzicht over het her- en onderkennen van cyber risico’s verhoog je de awareness binnen jouw onderneming. Om jou hierbij te inspireren, hebben we voor de komende Unlocked sessie het thema security awareness gekozen.

Dit keer zijn we te gast bij de ING Bank in Amsterdam en krijgen we een unieke kans om te leren hoe de ING Bank haar security awareness programma heeft ontwikkeld.

Case: ING Red vs Blue cybergame

ING denkt verder dan de verplichte e-learnings voor cybercrime awareness.

Sinds enkele jaren speelt de CISO Office haar Red vs Blue cybergame binnen alle geledingen van de organisatie. Deze game is inhouse ontwikkeld.

Tijdens de Unlocked sessie geeft de ING jou een kijkje in de keuken van deze ontwikkeling en laten zij zien hoe het past in de awareness strategie en wat het oplevert. Natuurlijk zal de game zelf ook worden gedemonstreerd!

Op dit moment hebben we helaas geen plaatsen meer beschikbaar voor de Security Academy Unlocked Security Awareness and Gamification sessie.

Programma

18.00  Inloop met broodjesbuffet
18:30  Opening door Security Academy, Rick Strijbos
18.35   Sessie door ING
20.00  Borrel, netwerken
21.00  Einde

 

VOL

Aanmelden is gratis.
Let op: het maximum aantal deelnemers is 50 en indien de Unlocked sessie vol zit, behoudt de Security Academy zicht het recht om het aantal deelnemers per organisatie te beperken tot 2.
Alle velden in het aanmeldformulier betreffende betaling, bijvoorbeeld ‘inkoopnummer’, kunnen leeg gelaten worden.