Op 9 mei organiseert Heliview het jaarlijkse Identity & Access Management congres.

De Security Academy is als knowledge partner betrokken bij dit congres. Mede namens organisator Heliview nodigen we u graag voor uit voor dit congres, dat kosteloos toegankelijk is voor eindgebruikers.

Identity & Access Management congres
Laat u informeren over de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van Identity & Access Management (IAM) tijdens het IAM 2019 congres. IAM zorgt ervoor dat de juiste deuren opengaan voor de juiste mensen op het juiste moment om de juiste redenen. Ook houdt het de juiste deuren dicht.Dit jaar bieden we een dag met veel ruimte voor kennisoverdracht, ervaringen uitwisselen, contacten leggen en bovenal innovatie en inspiratie. Of u nou wilt gaan starten met een IAM oplossing, uw huidige oplossing wilt aanpassen/ uitbreiden of gewoon omdat u up-to-date wilt blijven: er is voor ieder wat wils.
Het hoofdthema voor deze dag is: wendbaar, efficiënt, klantvriendelijk en compliant. Daarbij worden drie basisonderdelen behandeld:
  • De basis op orde (denk aan hoe je een IAM tool kiest)
  • Schaalbaarheid (denk aan API access security)
  • Innovaties (denk aan Self Sovereign Identity)
Security Academy is als kennispartner aanwezig op dit congres en deelt graag haar visie. Tevens zal Rob van der Staaij van Security Academy een deepdive verzorgen over Attribute-based access control (ABAC). Het op veilige, efficiënte en transparante wijze inrichten van autorisaties is voor veel organisaties een grote uitdaging. Een veel toegepaste methode hiervoor is role-based access control (RBAC), maar hier kleven allerlei nadelen aan zoals het ontbreken van de mogelijkheid om de context bij de autorisaties te betrekken. Attribute-based access control (ABAC) biedt een alternatief voor RBAC, maar kent weer zijn eigen uitdagingen. In de presentatie van Rob worden beide methoden met elkaar vergeleken en geïllustreerd aan de hand van concrete voorbeelden.

Heeft u interesse in Identity & Access Management, of wilt u hier meer over leren?

Bekijk onze Identity & Access Management cursus.

Recente berichten

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Tags

Review

Information Security Foundation:

[usr 3.5]

Gebasseerd op 35 klantreviews