Privacy & Data Protection Foundation

Leer in 2 dagen de basisprincipes van data protectie

Onderdeel van het SECO-Institute S-CDPO certificeringsprogramma

Laatste plaatsen beschikbaar

Inleiding

Privacy wet- & regelgeving (o.a. de Wbp) is voor ieder bedrijf van belang en er wordt steeds strikter op naleving gecontroleerd door de Autoriteit Persoonsgegevens. Het is dus belangrijk dat uw organisatie daar op de juiste manier mee omgaat.

 

In deze cursus krijgt u aan de hand van praktijkvoorbeelden een overzicht van de rechten en plichten van uw organisatie (en van diegenen waarvan u persoonsgegevens verzamelt heeft) zodat u in uw eigen omgeving adequaat advies kunt uitbrengen over hoe er met persoonsgegevens dient te worden omgegaan.

 

Doelgroep

De opleiding Privacy & Data Protection Foundation is bedoeld voor iedereen die in zijn werk te maken krijgt met het verzamelen, bewerken of beheren van persoonsgegevens. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Aankomend privacyfunctionarissen
  • Medewerkers in een call center, helpdesk of administratieve afdeling
  • Alle soorten accountants
  • Financieel professionals

Voorkennis

Tijdens de Data Protection Foundation opleiding wordt de basis van data protectie behandeld. Er is geen voorkennis nodig om aan deze instapcursus op foundation-level niveau deel te nemen.

 

Cursusmateriaal, examen en certificering

Foundation level van de Privacy & Data Protection Certification Programma van SECO-Institute

De Data Protection Foundation opleiding is onderdeel van het SECO-Institute Cyber Security & Governance Certification program. U ontvangt bij aanvang van de cursus het officiële cursusmateriaal. De Data Protection Foundation opleiding is het eerste level uit het Cyber Security & Certification program. De vervolgopleiding is de Data Protection Practitioner opleiding.

 

Het SECO-Institute examen wordt extern afgenomen door het EXIN en bestaat uit multiple choice vragen. Het examen zit niet inbegrepen bij de cursus. Na succesvolle afronding van het examen ontvangt u het certificaat "Privacy & Data Protection Foundation" van het EXIN en kunt u uw digitale S-DPF badge aanvragen bij het SECO-Institute.

Bij de cursus zit het volgende inbegrepen:

  • Het SECO-Institute officiële cursusmateriaal
  • Gratis SECO-Institute S-DPF digital badge registratie (wanneer u slaagt voor het EXIN examen). Vraag dit zelf aan bij SECO-Institute
  • Catering

Bij de cursus zit NIET inbegrepen:

Prijs

De cursusprijs bedraagt €1.295,− exclusief BTW.

 

Combinatievoordeel: Wanneer u deze opleiding in combinatie met de vervolgopleiding Privacy & Data Protection Practitioner boekt, ontvangt u 10% korting op het totaalbedrag! Wilt u van deze korting gebruik maken, voer dan de volgende code in bij het kortingsveld: "AR-Combi"

Modules

  • Module 1 - Privacy Fundamentals
    • Privacy
    • GDPR
    • Definitions
    • Lawfulness of processing
    • Data breaches
    • Overview of policy rules and guidelines
  • Module 2 - Organizing Privacy
    • Date Life Cycle Management
    • Tracking, cookies and privacy
    • Privacy, what can we do about it?
    • PIA & Privacy Audit
    • Marketing
    • Social Media
  • Module 3 - Privacy in practice
    • Roles, responsibilities and tasks
    • Exchange of personal data
    • Binding Corporate Rules
    • Compliance
    • Social media and marketing
    • Privacy Impact Assessment
  • Praktische informatie

    • Cursusduur: 2 opeenvolgende lesdagen
    • Het officiële SECO-Institute cursusmateriaal wordt via de Online Student Portal aangeboden
    • EXIN-examen zit niet inbegrepen bij de cursus
    • Studiebelasting: 22 uur, als volgt opgebouwd
      Contacturen: 14 uur (twee dagen van 8 uur, minus pauzes)
      Zelfstudie: 8 uur verspreid over de gehele cursus (uitgaande van 4 uur per lesdag)
    • Onderdeel van de Privacy & Data Protection certification track van het SECO-Institute

    Data

  • Nederland, Woerden, Privacy & Data Protection Foundation - Data Editie 1
    18 december 2017Nederland, Woerden€1295 Exclusief BTWLaatste plaatsen beschikbaar
    inschrijven

    december: 18,

    Laatste dag: 19 december 2017

  • Nederland, Woerden, Privacy & Data Protection Foundation - Data Editie 2
    22 januari 2018Nederland, Woerden€1295 Exclusief BTWEr is nog plaats
    inschrijven

    januari: 22,

    Laatste dag: 23 januari 2018

  • Nederland, Woerden, Privacy & Data Protection Foundation - Data Editie 3
    19 februari 2018Nederland, Woerden€1295 Exclusief BTWEr is nog plaats
    inschrijven

    februari: 19,

    Laatste dag: 20 februari 2018

  • Nederland, Woerden, Privacy & Data Protection Foundation - Data Editie 4
    25 april 2018Nederland, Woerden€1295 Exclusief BTWEr is nog plaats
    inschrijven

    april: 25,

    Laatste dag: 26 april 2018

  • Nederland, Woerden, Privacy & Data Protection Foundation - Data Editie 5
    16 juli 2018Nederland, Woerden€1295 Exclusief BTWEr is nog plaats
    inschrijven

    juli: 16,

    Laatste dag: 17 juli 2018

  • Cursus informatie

    8,34.15

    Privacy & Data Protection Foundation

    Score is gebaseerd op waarderingen van 12 cursisten

    4.1550

    €1295 Exclusief BTW

    2 cursusdagen

    Laatste plaatsen beschikbaar

    Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

    Anderen bekeken ook

    Uw Internet Explorer versie is verouderd.

    Deze website kan niet met deze browser worden bekeken!

    Upgrade uw browser naar de laatste versie van Internet Explorer 8 of installeer een andere browser, zoals Firefox of Google Chrome.